[Frank by. Ganja] Отзывы ОПТ

Всем привет , беру тут частенько
Товар 9/10
Оператор 10/10
В общем магазин топкчик

Пошта прийшла на наступний же день
Дуже дякую команді Франко за оперативний сервіс і якісний товар!!!

Суперский магазин, качественно, надежно и быстро. Брала опт вчера, всё приехало через пару часов, хорошая упаковка, и вкусная шш😋

Всем привет , хотел бы сказать пару слов , про данный шоп :
• начнем с главного - шишки , они тут спору нету хорошего качества , маслянистые , прущие, красивые )
• опер - этот чел тащит катку , всегда помогает со всякими потенциальными трудностями , и что важное - быстро отвечает , по сравнению с другими шопами… и если соболбдаешл правила - то еще и оперативно выдают пз.
- в общем это самый лучший шоп , которым мне удосужилось пользоваться за мою скромную жизнь :) здесь присутствует качественный сервис и возможности получения товара ( такси , почта , клады ) все максимально для людей . 10/10

все як завжди чотко,трьошка на руках за 5 хв
Опер завжди на звязку якщо шо
Амнезія топчик
Рекомендую

Вкладення

• Screenshot_20250811-170018_Telegram.jpg
    Screenshot_20250811-170018_Telegram.jpg
    600 КБ · Перегляди: 6
Втретє за місяць замовляю міні опт поштою)
Якісь і ціна топ
Оперативність люкс
Велика подяка команді Франко!

Мой отзыв наврядли будет отличатся от предыдущих отзывов.
То что шоп не швыр это гарантированно!!!
Качество шишек не среднее 7/10 но цена на опте очень уж низкая, тоесть оправдана цена=качество.
Зимой шишки были вкуснее и без семян.
Сейчас возьму новый сорт и вдруг я буду сильно удивлена.
А лаконичные ответы опера меня веселят 😜

Зранку захотілось трохи магії. Замовив сорт Divine Rapier. І знаєш що? Привезли того ж дня - на таксі. Так, справжній травяний телепорт. 🛸
Розпаковка - як відкриття реліквії: герметично, охайно, з ароматом спокою ще до першої затяжки. Закурив вапорайзер - і світ сповільнився. Далі все за класикою: смачна їжа, горизонтальне положення, телевізор на фоні й абсолютний дзен. Ніби у відпустці, але без валіз.
Чудовий сорт щоб розслабитись після важкого дня і привести думки в порядок, індіка прямо домінує.

Оцінка: 10 з 10. Або навіть 11, бо я уснув прямо під серіал.

Беру не первый год , всегда все было топ , всегда решали вопрос
В этот раз брал candy недели две назад ,
По качеству 7/10 ну и семечек уж очень много
Оператор пообещал возместить в целом как всегда решают ситуацию
Буду делать еще , надеюсь будет что то качественнее

Останнє редагування:
Продолжается мое долгое сотрудничество с селлером, за все время лишь одна ситуация с задержкой которая решилась быстро

Приехал новый сорт! 20г) все как на высоте!) след день после оплаты уже снимаю пробу!) оператор 10/10
Магазин 10/10
Сорт 10/10 ( Divine Rapire )
Всем мир

Вкладення

• IMG_8072.jpeg
    IMG_8072.jpeg
    906.1 КБ · Перегляди: 8
Доброго дня,заказав посилку 20г шш,забрав через день,посилка була явно вскита і запакована побистрому…всередині тільки футболка…не перший раз замовляю,раніше все чотко…а зараз просто футболка в ящику …

Взяли 10, пришло быстро, стафф пушка, только вот стелс был «лёгенький»скажем так, хотелось бы лучше(коробка с продавленными щелями была и слабо замотана скотчем, одной полосой только)но радует несмотря на это вакуумная упаковка самого стаффа. Но думаю с 20+ стелс качественней.
Отличный шоп 🤙

Не краще)в мене в коробці залишилась тільки футболка,оператор каже що кури які доставляють до почтомата витягли стафф…отакий стелс…

Не краще)в мене в коробці залишилась тільки футболка,оператор каже що кури які доставляють до почтомата витягли стафф…отакий стелс…
той факт,що оператор визнає це - вже дуже гарна прикмета для Вас,тож не варто засмучуватися

Работаю с магазом уже пару лет, всегда все класс 😎 заказал таксой yoda og попробовать, фото выглядит очень вкусно 🤤

Всім привіт!!!

Замовляю у Франка вже 1,5 роки. За цей час було різне....і оплату банк блокував, і замовлення довше йшло,бо переплутали спосіб доставки. Але кожного разу оператор все швидко і оперативно вирішував і в кінці кінців,я залишалася задоволена. Замовляю через послуга таксі. Дуже зручно і швидко. Товар запакован в вакуумною упаковку, тому ніякого запаху і палива. Все в красивій коробочці, як звичайне замовлення. Додатково оплачую Франку 300 грн за послугу і ще окремо таксисту, від 250-500грн. Не знаю від чого залежить,але завжди по різному. Якість товару зазвичай добра, пробували різне, Гагарін, Opium, Chemdog,Candy.... Чисті чорта, без зайвий самок і сміття. Через водний перед сном- і супер!! Останній раз брали Double Knockout .... Так, достатньо сильний, чистий, добре пахне.... Маслянистий, тому важко різати ..Тримає біля годинки.Добре заліпнути у фільмець.

Дякую Френеу за якість, оперативність і раджу всім,хто ще сумнівається😉

Назад
Зверху Знизу