Фото аптечного рецепту

Есть . И ты не представляешь сколько раз приходилось доводить долбоёбам возле аптеки что никто им ничем не обязан !!!
Ну поняв, клас.
фармацевтам нет дела ни до торчка ни до умирающей бабки . Ни до раковобольного ... чего ты думаешь что твоя грустная история должна кого то интересовать ?
Але тепер так само тобі скажу - ти що думаєш що торчка має цікавити відсутність цікавості фармацевта до їх вмираючої бабусі чи до них самих? Фармацевтам - похуй, торчкам - ще більше похуй)) І вони будуть кошмарити фармацевтів всю дорогу, бо аптеки - це кончена по суті структура, яка підтримує задовільний стан людей ради бабла.

Шо те шо те, одинаковые

Аптекоторчи ненавидят аптекарей но как раз тех кто барыжит. Считают что наживаются на наркоманах бо им плакать хочется какие суммы им они несут регулярно из рассчета за мес или год.

Вообще собирались щемить аптеки проверками с этого года. То мб правильными хотят быть и не нарушать.

Переговори поличному с психиатром

Хуйня на уровне плацебо. Меня не взяло, только дрлбоебно подключено не засыпал. Гида и прега хоть рабочий варик. Чуть сильнее мелатнонина
А скільки ти хавав? Я за два дні пачку 2мг зїв і я зрозумів що таке бензодіазепіни - і як ти не пам'ятаєш що ти робив два дні, а тобі розказують і ти вахуї. Від гідазепама я тільки перший раз привалився і то, це скоріше було, плацебо, спрчинене очікуваннями класного грьоба. Потім їв пачку 2мг за раз і класно було тільки під пляшку горілки, а на тверезу здавалось пустишкою. Прегабалін - поки без толера, робочий ще й як. А от мелатонін - мені взагалі нулячий, вже нюхнути валеріанки більше працює.

А скільки ти хавав? Я за два дні пачку 2мг зїв і я зрозумів що таке бензодіазепіни - і як ти не пам'ятаєш що ти робив два дні, а тобі розказують і ти вахуї. Від гідазепама я тільки перший раз привалився і то, це скоріше було, плацебо, спрчинене очікуваннями класного грьоба. Потім їв пачку 2мг за раз і класно було тільки під пляшку горілки, а на тверезу здавалось пустишкою. Прегабалін - поки без толера, робочий ще й як. А от мелатонін - мені взагалі нулячий, вже нюхнути валеріанки більше працює.
От чего ты пил? От фена до сраки этот, от тревоги до сраки. Как он тебе помог?химии он не способен сбить

От чего ты пил? А Мелатонин тебе помогает нормально? От фена до сраки этот, от тревоги до сраки. Как он тебе помог?химии он не способен сбить
Я пив щоб перевірити як він діє, на тверезу) І він мене вз'їбав неочікувано. Про те, щоб збити хімію - то я й не говорив.

И шо твои не продают из под прилавка
Нет
Ну поняв, клас.

Але тепер так само тобі скажу - ти що думаєш що торчка має цікавити відсутність цікавості фармацевта до їх вмираючої бабусі чи до них самих? Фармацевтам - похуй, торчкам - ще більше похуй)) І вони будуть кошмарити фармацевтів всю дорогу, бо аптеки - це кончена по суті структура, яка підтримує задовільний стан людей ради бабла.
Окей ...

Чи є в когось шаблон аптечного рецепту, щоб можна було вписати туди писаним шрифтом будь-які ліки і поставити штамп в фотошопі зроблений (штампу теж бажано шаблон) і ходить як додому в аптеки?

Але цікавіше навіть питання - чому ці шаблони ще ніхто не виклав? Невже це така таємниця👻? Само собою, що лікарі за прянікі це тільки випишуть і нікому так просто не виставлять у загальний доступ, але ж міг би знайтись Робін Гуд у якого вже є рецепт і викласти це безкоштовно тут, а потім знайтись ще один Гуд Робін, який би прибрав писане ручкою в рецепті і залишив лише шаблон.

Чи таке видаляють? Чи Робін Гуд обйобаний валяється в лайні? Чи хто що думає з цього приводу?

Чому питаю, бо в багатьох аптеках просять фото рецепту, якщо немає рецепту при собі.
на, иди позайобуй фармацевтов
VvGjyCFsCkg.jpg

В 2014ому моя участкова ще в перевулках сіня їбалась за рево і кричала "Джоуї Рамон, кончі в мене! Панкс нот дед!"
эм, умолаживал раз какую то пьяную бабу глухонемую на остановке чтоб дала присунуть

Чи є в когось шаблон аптечного рецепту, щоб можна було вписати туди писаним шрифтом будь-які ліки і поставити штамп в фотошопі зроблений (штампу теж бажано шаблон) і ходить як додому в аптеки?

Але цікавіше навіть питання - чому ці шаблони ще ніхто не виклав? Невже це така таємниця👻? Само собою, що лікарі за прянікі це тільки випишуть і нікому так просто не виставлять у загальний доступ, але ж міг би знайтись Робін Гуд у якого вже є рецепт і викласти це безкоштовно тут, а потім знайтись ще один Гуд Робін, який би прибрав писане ручкою в рецепті і залишив лише шаблон.

Чи таке видаляють? Чи Робін Гуд обйобаний валяється в лайні? Чи хто що думає з цього приводу?

Чому питаю, бо в багатьох аптеках просять фото рецепту, якщо немає рецепту при собі.
трікстер А что покупаешь то?

прегабалін буває купую. Але як я вже уточняв - дана тема питання чисто філософське. Мені той рецепт не потрібен, просто цікаво чому немає закріпленого шаблону в розділі "Аптека".

Назад
Зверху Знизу