andrik1488
Гуру
Тому ти не козак, а розбійницяУ меня не самогон у меня вино![]()

Тому ти не козак, а розбійницяУ меня не самогон у меня вино![]()
Попадало ще попадає добре...))))Старый стал-попадать перестал![]()
ПотужноБудет и нанашей улице праздник к новому году.
Переглянути вкладення 48970
А шо пив гараж?Я от по трішки останні рази, вчора 1.5л сидру, сьогодні 0.3 ще допив текіли, ще зранку, зараз взагалі супер почуваюсь
Вчора ввечері, 0.5 гараж з карамболем + 0.95 сомерсбі яблокоА шо пив гараж?
Уляля уляля пагадать на короля уляля уляля опа
Оля ля, о ля ля
Видишь дед теперь мы с тобой уже и спелисьУляля уляля пагадать на короля уляля уляля опа
ПровокаторВчора ввечері, 0.5 гараж з карамболем + 0.95 сомерсбі яблоко
Ой, сорі) Ну сьогодні можеш ще встигнути купити якшо що)))Провокатор![]()
Потихеньку сімейне життя налажуєтьсяВидишь дед теперь мы с тобой уже и спелись
Повідомлення об'єднано автоматично:
Провокатор![]()
Під нашим чутким наглядомПотихеньку сімейне життя налажується
Смотри как все за уля-лякали, прям бандочка собраласьОй, сорі) Ну сьогодні можеш ще встигнути купити якшо що)))
Та ми і без прокрутів пофлудимо, де ж іще всім збиратись? Призи то ми чекаємо, причому всі хто зараз тут якраз)))Смотри как все за уля-лякали, прям бандочка собралась![]()
А я шо помню то каріна принощалп...Яку пробував?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Взагалі ні, друже
Ты как всегда сказал-отрезалТа ми і без прокрутів пофлудимо, де ж іще всім збиратись? Призи то ми чекаємо, причому всі хто зараз тут якраз)))
Ага але де нам ще флудіть шоб було нормально получати за це дозацТа ми і без прокрутів пофлудимо, де ж іще всім збиратись? Призи то ми чекаємо, причому всі хто зараз тут якраз)))
Та ніде норм флудилок більше не бачу.Ага але де нам ще флудіть шоб було нормально получати за це дозац
А здесь уже получал?Та ніде норм флудилок більше не бачу.
Я от від імперіал вже другий тиждень чекаю приз. Ні слуху ні духу. Дані взяв і все.
Я ж писав недавно. Я тут 6 раз перемагав. 3 рази отримав до цього.А здесь уже получал?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.