qwecursedead
Гуру
ничо се)Мені вже два банера одягнули
ничо се)Мені вже два банера одягнули
Ого нормМені вже два банера одягнули
ничо іщу норм банер за грошв)Шо ви тут братюшані
Я тоже только за стафничо іщу норм банер за грошв)
Кайф
красата
ну в нас просто різні інтереси а що ти за стаф хочеш?Я тоже только за стаф
Повідомлення об'єднано автоматично:
Кайф
Амфкрасата
ну в нас просто різні інтереси а що ти за стаф хочеш?
так це легко наприклад пантера
Бля, ви на приколі? Там амф кал, алотак це легко наприклад пантера
хз не пробував їхній амфБля, ви на приколі? Там амф кал, ало
Так навіщо радиш? Мені 5г прийшло, я ледь після 2 дороги не відїхав. І ще сутку відходив. Мало того шо прийшло у 1 зіпі запхано там, де не можна 1 зіп засовувати. Вологе і не готове до вживання блять.хз не пробував їхній амф
Так навіщо радиш? Мені 5г прийшло, я ледь після 2 дороги не відїхав. І ще сутку відходив. Мало того шо прийшло у 1 зіпі запхано там, де не можна 1 зіп засовувати. Вологе і не готове до вживання блять.
Отак його а то тону кета забувТак навіщо радиш? Мені 5г прийшло, я ледь після 2 дороги не відїхав. І ще сутку відходив. Мало того шо прийшло у 1 зіпі запхано там, де не можна 1 зіп засовувати. Вологе і не готове до вживання блять.
Нє ну бля.Отак його а то тону кета забув
Яке шло такого стріло)))Нє ну бля.
Я тупо той пакет унічтожив, воно навіть з пакета нормально не діставалось. Це ж кал. Повар намутив хуйні. Ще й відправник чудак.
Так це не смішно. Якщо замовлять звичайні юзери бистрого, вони ахуєють коли в себе це занюхають.Яке шло такого стріло)))
Аххха ну советуцну ше можу теслу посовєтувати кажуть в їх норм стаф
От як оплату отримаю скоро, також скажу)ну ше можу теслу посовєтувати кажуть в їх норм стаф
я в їх тіко шихи брав але шихи нормАххха ну советуц
мєфам?)От як оплату отримаю скоро, також скажу)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.