Хуй його знає чи з половини, з гешки знаю роблять. Головне щоб кокс був якісний, тоді і крек буде.Хтось знає як правильно зробити крек? Чи варто його робити з полкі кокса?
Хуй його знає чи з половини, з гешки знаю роблять. Головне щоб кокс був якісний, тоді і крек буде.Хтось знає як правильно зробити крек? Чи варто його робити з полкі кокса?
Якщо кокс толковий. То впринципі можна.Хтось знає як правильно зробити крек? Чи варто його робити з полкі кокса?
Я скоро тут вже хіміком стануЯкщо кокс толковий. То впринципі можна.
А як правильно робити, то в тріп-репортах десь було, не пам'ятаю
Я б сказав - юним хіміком, але ти ж дідЯ скоро тут вже хіміком стану
Краще хіміком чим П...Я скоро тут вже хіміком стану
Це що букв П...Краще хіміком чим П...
Буква П від слова повар.Це що букв П...
АхахахахаКраще хіміком чим П...
Піміком, а ти що подумав?Це що букв П...
А ну да ты же за рулём.Та яка вечірка..) Замовив піцу, Цезар, і трішки напоїв, безалкогольних авжеж
Так я ж юзати алко то і не хочу. Плюс я ще до вечора справ маю, завтра уже можна буде щось придумати.А ну да ты же за рулём.
Так есть же услуга трезвый водитель
Тож да плаваючий графік, там вільне плавання...шось таке чулиТак я ж юзати алко то і не хочу. Плюс я ще до вечора справ маю, завтра уже можна буде щось придумати.
Я ж казав, сьогодні у всіх неділя, а моя неділя буде завтра / післязавтра)
Завтра в отрыв)Так я ж юзати алко то і не хочу. Плюс я ще до вечора справ маю, завтра уже можна буде щось придумати.
Я ж казав, сьогодні у всіх неділя, а моя неділя буде завтра / післязавтра)
Я на железке день через день работалаТож да плаваючий графік, там вільне плавання...шось таке чули
Роботяшка ти наша...Завтра в отрыв)
Во все тяжкие)
Или планы скромненько текилка?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я на железке день через день работала
Знакомый мне плавающий графики
Я ще не придумав. Точно не "во все тяжкие".)) Лайтово почілити - однозначно.Завтра в отрыв)
Во все тяжкие)
Или планы скромненько текилка?
Спочатку було Kofi а потом трошки текіли і Опача парк, люди...свіже повітряЯ ще не придумав. Точно не "во все тяжкие".)) Лайтово почілити - однозначно.
Одного KoFi достатньо, щоб тріпувати тиждень - два нонстопомСпочатку було Kofi а потом трошки текіли і Опача парк, люди...свіже повітря
Тут непрспоришОдного KoFi достатньо, щоб тріпувати тиждень - два нонстопом
Не кожен вивезе такий двіжТут непрспориш
Тож да тому я почучуть виношуНе кожен вивезе такий двіж
Ти шо, KoFiман?)Тож да тому я почучуть виношу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.