Мне хомяк не зашол. Здох как тамагочепопробуй ше хомяка тапати, буде в подвійному виграші

Мне хомяк не зашол. Здох как тамагочепопробуй ше хомяка тапати, буде в подвійному виграші
Це потужноя такі біди пробував шо ворогу не побажаєш. хіматура, гребе кошмарно і дуже довго, 4 сутки стіма з глюками
Правильный выбор я сделала что так за такого олигарха вышлаЯ натапав аж 78 монет це скільків доларах![]()
Все правильно, ти кажеш спочатку пріоритетні завдання а потім інше....Бо ты флудер, флудерист, - видно ніхуя не робиш і маєш багато вільного часу.
Згідний з тобоюЦе потужно
Ну 200$ - це круто!!!Все правильно, ти кажеш спочатку пріоритетні завдання а потім інше....
Ти знаєш цемважка робота флуд..
Повідомлення об'єднано автоматично:
Згідний з тобою
Ааа панятна то я уважний но тупой походуПеревірка на не уважних![]()
Лайк вам. Крутые конкретные мужчинкиНу 200$ - це круто!!!
дядя, це не то шо потужно, це ше потужніше ніж потужно. головне вгадати з дозуванням, воно там міліпіздрічне, а в випадку пєрєдозу - гусі відлетять в теплі краї, а в гіршому - намути хуйні або суїциднешсяЦе потужно
Так нахй ходить по лезвию ножадядя, це не то шо потужно, це ше потужніше ніж потужно. головне вгадати з дозуванням, воно там міліпіздрічне, а в випадку пєрєдозу - гусі відлетять в теплі краї, а в гіршому - намути хуйні або суїциднешся
Это касается только Діда, я столько денег с флуда ещё не получал.Лайк вам. Крутые конкретные мужчинки![]()
Да Дед бомбаЭто касается только Діда, я столько денег с флуда ещё не получал.![]()
Я тлже где 200 баксов с флуда можно получиьб.Это касается только Діда, я столько денег с флуда ещё не получал.![]()
Так давай дерзай что теряйсяЯ тлже где 200 баксов с флуда можно получиьб.
А где такая флкдилка?)Так давай дерзай что теряйся
Знала бы прикуп жила бы на МальдивахА где такая флкдилка?)
Дуже самокритичний то це точноАаа панятна то я уважний но тупой походу
Це треба бути на багатьох флудах одночасно де платять за флудА где такая флкдилка?)
Написала до сих пор думаетДуже самокритичний то це точно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Це треба бути на багатьох флудах одночасно де платять за флуд
ФлудерастБо ты флудер, флудерист, - видно ніхуя не робиш і маєш багато вільного часу.
Ні ні я флудменФлудераст![]()
ФлудідНі ні я флудмен
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.