andrik1488
Гуру
Першу?))))Аватар фільм дивлюся прикольний
Першу?))))Аватар фільм дивлюся прикольний
Це зараз в тренді!!!Скоро вже почнемо вчити все що можна але я в шоці як її можна вивчити
Да вообще заходитьПершу?))))
дадада це ахуєнний фільм під накурку імбаДа вообще заходить
Люто плюсую!Це зараз в тренді!!!
В мене сусідка раніше була, працювала переводчиком. (Англійська, Німецька) - дівчина за пів року вивчила Китайську і більш менш навчилася спілкуватися. То її брали з фірми на зустрічі щоб переводила - получала в день за тих пару годин 100$, за спілкування на зустрічах за Китайську платили по 500.
Хуєверьити - крутитиЯк по я понські переверни
а я англійську вчу десь 3 тижні англ це топчик))Люто плюсую!
Без мов зараз нікуди.
Якщо хочеш вибратись кудись достойно - вчіть мови бля!!
А ну да, ось це точніше аххахаХуєверьити - крутити![]()
Камута хеє ва то...то це по китайські швидка допомога..правильно?)Хуєверьити - крутити![]()
Авжеж, саме так і будеКамута хеє ва то...то це по китайські швидка допомога..правильно?)
Взагалі у нас в Українців - Іван Франко - це приклад для всіх. Він наскільки я знаю то 18 мов наче знав.А ну да, ось це точніше аххаха
Наскільки мені відомо, то він знав 14 МОВ БЛЯТЬ!!Взагалі у нас в Українців - Іван Франко - це приклад для всіх. Він наскільки я знаю то 18 мов наче знав.
А не Гришка Сковорода то був?Взагалі у нас в Українців - Іван Франко - це приклад для всіх. Він наскільки я знаю то 18 мов наче знав.
В под прыжку.Коловоротом или кувырком !?![]()
Ні, Франко. Сковорода вивчив лише 5 мов наче. Може чуть більше, 7-8.А не Гришка Сковорода то був?
Зараз загуглю, но недавно дивився передачу - і там точно помню казали 18.Наскільки мені відомо, то він знав 14 МОВ БЛЯТЬ!!
А перекладав взагалі майже з 50!!!!
Ок приступаюВ под прыжку.
Глянь, цікаво, ну я наче знав таку інформаціюЗараз загуглю, но недавно дивився передачу - і там точно помню казали 18.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.