МультиКекс
Гуру
Если это такая слабость то она галимая какаЯто... А давление у меня всегда скакалоТа старість це прикол. Я вже писав, що на осінь-зиму проявляється слабкість і так далі
Если это такая слабость то она галимая какаЯто... А давление у меня всегда скакалоТа старість це прикол. Я вже писав, що на осінь-зиму проявляється слабкість і так далі
Мені помагало тримати в тонусі фіз.заняття, але зараз погодка не зовсім айс як на мене, щоб бігати. Хоча раніше навіть зимою, зранку о 6-7 бігав.Если это такая слабость то она галимая какаЯто... А давление у меня всегда скакало
Та я только на ребухе бегалМені помагало тримати в тонусі фіз.заняття, але зараз погодка не зовсім айс як на мене, щоб бігати. Хоча раніше навіть зимою, зранку о 6-7 бігав.
Скільки часу був там?Та я только на ребухе бегал
Везде по разному, где-то 9 месяцев, где-то 7, где-то пол годикаСкільки часу був там?
Аааа.. Не один раз.. Я зрозумів..Везде по разному, где-то 9 месяцев, где-то 7, где-то пол годика
В нормальном центре был или с трудотерапией и прочими?Везде по разному, где-то 9 месяцев, где-то 7, где-то пол годика
Так і "трудотерапія" по різному бля всюди. Десь - це миють просто всю хату, уборка.В нормальном центре был или с трудотерапией и прочими?
Трудотерапии почти везде естьВ нормальном центре был или с трудотерапией и прочими?
Кореш был в Сумах пол года, говорит по желанию. В основном конспекты писал и т. д.Трудотерапии почти везде есть
Фізичні навантаження відновлюють функції організму ..але тяжко психологічно тому це щоб відволікати увагуТрудотерапии почти везде есть
Звісно прибирати це нормально, але дрова - таке собіТак і "трудотерапія" по різному бля всюди. Десь - це миють просто всю хату, уборка.
А десь пиляють дрова цілий день.
Кореш был в Сумах пол года, говорит по желанию. В основном конспекты писал и т. д.
Ну есть открытые центра, там работают в основномФізичні навантаження відновлюють функції організму ..але тяжко психологічно тому це щоб відволікати увагу
Та це в кончених, де бараки на 50 чєлів. Всі пиляють дрова. Потім всі в храмі моляться пів дня.Звісно прибирати це нормально, але дрова - таке собі
Та и в центре города поверь)Та це в кончених, де бараки на 50 чєлів. Всі пиляють дрова. Потім всі в храмі моляться пів дня.
Такі зазвичай в єбєнях знаходяться.
Ну зазвичай роблять десь так, де місцеві знають, що є реб. Центр. Щоб коли втік хтось, здають з патрохами))Та и в центре города поверь)
Да я слышал один убежал за него награду предлагали))Ну зазвичай роблять десь так, де місцеві знають, що є реб. Центр. Щоб коли втік хтось, здають з патрохами))
ХахахвхДа я слышал один убежал за него награду предлагали))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.