І петухи в кадріБабульки нинче не ті пішли ахха
Под ним с компанией и он с собой. Какой-то период времени каждый день ебошили, уже организм привык был к нему. Кетамин раньше можно было свободно купить в аптеке..А ты гулял под ним?
Опа ча, смєливі бакси смєливо залетілиПотужно
16$ залетіли на гаманець смєло
Так що все таки добросовісний магазинОпа ча, смєливі бакси смєливо залетіли![]()
Ох ніхуя, ГУРУ, я прошу вибачення, не побачив з ким я спілкуюсьТак що все таки добросовісний магазин
Та гуруОх ніхуя, ГУРУ, я прошу вибачення, не побачив з ким я спілкуюсь
Та ніякого, просто як фіча, тепер не звично)Та гуру
А толку?
Тепер можеш сектантам розказувати байки як ти починав))Та гуру
А толку?
Ага, можеш розказувати як на твоїх очах Peep неодноразово віддалявся від реальності на форуміТепер можеш сектантам розказувати байки як ти починав))
Якби не падіння секти, то нічого б вийшлоТепер можеш сектантам розказувати байки як ти починав))
Пенопласт))Под ним с компанией и он с собой. Какой-то период времени каждый день ебошили, уже организм привык был к нему. Кетамин раньше можно было свободно купить в аптеке..
В Мортал Комбат в живую офигенно играть. Когда холодно было на улице, у себя на р-не где тусовались , каждый имел свой кусок пенопласта. Да , да, пенопласт. Садишься на него , и он тебя начинает греть.
З ногами, та без рук. Зі спиною, та без голови.Пенопласт))
Та насиченийШо ви , як день вас пройшов...?
Кто носит фирму пенопласт тот настоящий арестантЗ ногами, та без рук. Зі спиною, та без голови.
ПІНОПЛАСТ
![]()
Краще робота в руці, ніж безробіття в небіТа насичений
Багато роботи
Головне флудитиКраще робота в руці, ніж безробіття в небі
Тримаю планку крінжі, не звертай уваги
Заходить якось флудер у флудилку. І запитує у всіх - "Де моя тонна кету?"Головне флудити
Запитую в одногоЗаходить якось флудер у флудилку. І запитує у всіх - "Де моя тонна кету?"
А йому кажуть - "А що ти зробив для того, щоб ця тонна у тебе була?"
Флудер розплакався, образився, і більше не заходив у цю флудилку.
Занавєс.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.