I hate lies
Гуру
Аххха це точноНе надо конечно а ты ещё повреди твою детскую не травмированную психику
Аххха це точноНе надо конечно а ты ещё повреди твою детскую не травмированную психику
Какие-то солевики перемотанные получается что-ли)Не надо конечно а ты ещё повреди твою детскую не травмированную психику
Ну что у тебя такие выводыКакие-то солевики перемотанные получается что-ли)
Приз за відгадану загадку. Ще буде фон + 13$ капнуло вже на кошель. дрібниця але приємно.Ага харашьо ого андрій аву поміняв я навіть не прняв
Ну вот такие.. так а шо, лейка поможетНу что у тебя такие заводы
Просто пацаны решили помочь другу![]()
ВезунчикПриз за відгадану загадку. Ще буде фон + 13$ капнуло вже на кошель. дрібниця але приємно.
Да он же в других конкурсах чувствуетВезунчик
Нормально нормальноВезунчик
Я тоже так думаюНормально нормально
А в пятницу хорошо что ещё чуть-чуть и уже выходные)Найпрекрасніше в четверзі – це очікування п’ятниці!
Вчора бачив дівчину однуНайпрекрасніше в четверзі – це очікування п’ятниці!
А это как?Вчора бачив дівчину одну
Як не положи то сидить![]()
А после выходных когда выходные ещё лучше)А в пятницу хорошо что ещё чуть-чуть и уже выходные)
Колобочек з усіх сторін однакова...А это как?
Там була загадка на два слова. Колір + назва тварини африканської травоїдної.Везунчик
Повезло тебе с малойКолобочек з усіх сторін однакова...
Это ж залипухаКолобочек з усіх сторін однакова...
И что же это за животное?Там була загадка на два слова. Колір + назва тварини африканської травоїдної.
Було вже десяток сторінок з дивними відповідями, в момент коли я підключився. Обрав тактику бити по одній тварині перебираючи лише кольори. Ось так і вгадав десь з 20-25 разу.
Знакомая твояЭто ж залипуха
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.