andrik1488
Гуру
Я засуджую сам себе нахуй!Може в Каріни є? Я вам амфік вишлю, а ви експеримент спробуєте провести
Ніяких знущань над тваринами, це був жарт!
Я засуджую сам себе нахуй!Може в Каріни є? Я вам амфік вишлю, а ви експеримент спробуєте провести
Мефедівка якасьА ти натисни на це. Тобі покаже де це
МєтадонівкаМефедівка якась
Може є такаМєтадонівка
Вчора в 21-00Бро. На рахунок нейролептиків та мдма.
Взагалі небезпечна "зв'язка", дуже.
Коли ти юзав нейро?
Зараз ж декомунізація - був Червоноград, буде КетаміноградМоже є така
Кетаміноград це сильноЗараз ж декомунізація - був Червоноград, буде Кетаміноград
та я ж тож прикалуюсь в каріни собакии навіть нема а в мене є вона капєц велика )))Я засуджую сам себе нахуй!
Ніяких знущань над тваринами, це був жарт!
Амфетамін-ВолинськийКетаміноград це сильно
Було б добре що це жарт був)та я ж тож прикалуюсь в каріни собакии навіть нема а в мене є вона капєц велика )))
ну волинь топчик але мухомори цього року не вродили(((Амфетамін-Волинський
Було б добре що це жарт був)
Вчора ввечеріБро. На рахунок нейролептиків та мдма.
Взагалі небезпечна "зв'язка", дуже.
Коли ти юзав нейро?
Коли як а що так?Ти з компа?
А ти сам як гадаєш, коли можна буде емку юзати?Вчора в 21-00
я як чел який часто .зає мадам не совєтую частіше чим тиждень тіпа нералептики неделя мадам но сразу нейролептики после мадам нельзя минимум неделя найлучше пол годаМоже є така
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вчора в 21-00
Так але полгоада це давно то можна два рази в тиждень бо як кажуть почучуть толер ростея як чел який часто .зає мадам не совєтую частіше чим тиждень тіпа нералептики неделя мадам но сразу нейролептики после мадам нельзя минимум неделя найлучше пол года
нє з нейролептиками 2 раза в тиждень много а толєр від мадам пізда як бистро росте((Так але полгоада це давно то можна два рази в тиждень бо як кажуть почучуть толер росте
Так нейролептики і мадам до леталки приводятьнє з нейролептиками 2 раза в тиждень много а толєр від мадам пізда як бистро росте((
Для мене хороший амфик це норм темка юзав два роки і норм толер неросте настрій нормальний зліз так легко як і залізнє з нейролептиками 2 раза в тиждень много а толєр від мадам пізда як бистро росте((
щей дуже легко та щвидко((Так нейролептики і мадам до леталки приводять
так говориця за мадамДля мене хороший амфик це норм темка юзав два роки і норм толер неросте настрій нормальний зліз так легко як і заліз
та мадам упше мішати нельзя упше все краще нічого не мішатиТа це серйозна фігня з алкоголем взагалі мішати не можна
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.