andrik1488
Гуру
Ні, я то буває також в суботу/неділю працюю, але то таке, я без зайобів. Звісно я не знаю яка у тебе робота..можливо ти на удальонкє.Так
Нам їсти не треба - роботу давай![]()
Просто мало хто в неділю працює
Ні, я то буває також в суботу/неділю працюю, але то таке, я без зайобів. Звісно я не знаю яка у тебе робота..можливо ти на удальонкє.Так
Нам їсти не треба - роботу давай![]()
У мене графік 3/3Ні, я то буває також в суботу/неділю працюю, але то таке, я без зайобів. Звісно я не знаю яка у тебе робота..можливо ти на удальонкє.
Просто мало хто в неділю працює
3/3? Експедитор? Або щось з кафе/ресторанами?У мене графік 3/3
Та магаз же в мене, я співвласник типу3/3? Експедитор? Або щось з кафе/ресторанами?
Хуйню вангую, згоден![]()
Всьооооо, тепер розуміюТа магаз же в мене, я співвласник типу
І продаю ж тут
для Киева это уже привычное дело, но хорошо, что сбили, а не прилетелаНі, десь днів 5 тому
добьем соточку сегодня?для Киева это уже привычное дело, но хорошо, что сбили, а не прилетела
Та вона туди на Закарпаття помилково залетіладля Киева это уже привычное дело, но хорошо, что сбили, а не прилетела
зато власть мадярии бедных "беженцев" выгнала на улицу((((Хтось хоч раз чув про якийсь приліт там за 2.5 роки?
100%для Киева это уже привычное дело, но хорошо, что сбили, а не прилетела
Файно було б. Сьогодні добили - завтра покрутилидобьем соточку сегодня?
ну тогда навалимсяФайно було б. Сьогодні добили - завтра покрутили
Ну тоді газуємо даліну тогда навалимся
Покажуть, заєбца.Взагалі чекаю 18:00, сподіваюсь Сетанта покаже МЮ - Ліверпуль загальнодоступно по Мегого. Треба перевірити зараз, щоб потім не харитись![]()
Назбирав мухомору, чи маєш якусь файну заначку?)Зараз буду пити чай з грибчанських
Я роблю зараз просто бергамотовий, чорний. Трішки підстигне, і з солоденьким - ляпс ляпсЗараз буду пити чай з грибчанських
Так, було би суперовоФайно було б. Сьогодні добили - завтра покрутили
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.