qwecursedead
Гуру
та забув бляА міг би і капнуть
та забув бляА міг би і капнуть
там точно не барижені?))Може якось візьму в місцевому шопі є кладом
хз не кушавА HEINEKEN ніхто не куштував?
Хавав чупачупси, панішери, кфс, ше якісь, хайнекен ніА HEINEKEN ніхто не куштував?
Цікаво читати різні репорти з різними ефектами на одну й ту саму таблутам точно не барижені?))
Повідомлення об'єднано автоматично:
хз не кушав
а хто його знає, в чернівцях рівних шопів з якісним товаром малотам точно не барижені?))
ага то від того шо в кожного воє мнєніє воспріятіє толер і тдЦікаво читати різні репорти з різними ефектами на одну й ту саму таблу
Сама найкраща екстазі була Pink bear - моя перша ПАР в життіХавав чупачупси, панішери, кфс, ше якісь, хайнекен ні
Бля, ну організми різні, не забувай. Ну і пісатєлі бувають ще ті "фрукти"Цікаво читати різні репорти з різними ефектами на одну й ту саму таблу
Так, такБля, ну організми різні, не забувай. Ну і пісатєлі бувають ще ті "фрукти"
ооо а моя skuul голуба але перше вещество то шишічка)Сама найкраща екстазі була Pink bear - моя перша ПАР в житті
Тому ми і маємо десять репортів на якийсь наприклад новий завоз коксу.Так, так
да одного мазати начало як от єшки і штирило 2 часаТому ми і маємо десять репортів на якийсь наприклад новий завоз коксу.
І сука абсолбтно різні расскази
Я оце що нбом перехотівТому ми і маємо десять репортів на якийсь наприклад новий завоз коксу.
І сука абсолбтно різні расскази
Были пробы и репорты. Панишер понравился всемТаблетки екстазі тут файні?
10 хвилин і добʼємура ще 15 сооб
Скалл голубу скелет получав 2шт на пробу.ооо а моя skuul голуба але перше вещество то шишічка)
Хейнікен симпатичніше виглядаєБыли пробы и репорты. Панишер понравился всем
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.