shit_paradise
Гуру
30мг дорога в спичкуСірник - як дорога 50 мг приблизно ?
30мг дорога в спичкуСірник - як дорога 50 мг приблизно ?
Наука ціла30мг дорога в спичку
Отак пофлудиш, наберешся мудростіСтрашно вриватись в таку флудилку, одні Конфуції, спічки вимірюються, жеесть
Чесно кажучи випадково сюди потрапив.Отак пофлудиш, наберешся мудрості
Не вживаєш нічого ?Чесно кажучи випадково сюди потрапив.
Мене накрили спогади останнього вживання Д-мету.
А брав я його у VISA, ще у 2019 році.
Ну і шось почав тут вичитувати ту флудилку, прайс вже схарило випалювати оченятами своїми, я поки все рівно чистеньким тримаюсь.
я на глаз всё могу начертить, по мне весы можно откалибровать, пол жизни ежедневно нюхать))))) у меня руки начертят автоматом))))Наука ціла
давай не будем про тот д-мет, которого нетЧесно кажучи випадково сюди потрапив.
Мене накрили спогади останнього вживання Д-мету.
А брав я його у VISA, ще у 2019 році.
Ну і шось почав тут вичитувати ту флудилку, прайс вже схарило випалювати оченятами своїми, я поки все рівно чистеньким тримаюсь.
У тебя есть весы, есть кет - возьми сделай дорогу, а потом на весы кинь.Сірник - як дорога 50 мг приблизно ?
Так то мефедрон. Але збиваю толлер. Ніс і так настраждався за купу років, а ще як меф почав залітати в нього, о йой ой...Не вживаєш нічого ?
Муж приехал?я на глаз всё могу начертить, по мне весы можно откалибровать, пол жизни ежедневно нюхать))))) у меня руки начертят автоматом))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
давай не будем про тот д-мет, которого нет
я системно юзала амф годами, а также д-мет и мдма, по выходным, всё по ноздре, и нос в порядкеТак то мефедрон. Але збиваю толлер. Ніс і так настраждався за купу років, а ще як меф почав залітати в нього, о йой ой...
Тепер раз/максимум кілька раз на місяць тріпую, кайфую і все.
Важкувато звісно, тяга довбе. Хоча б голова на місці ще, мабуть реабілітація в минулому мені достатньо підправила мозги, але я знав і розумів що буду далі вживати.
Он в части в Киеве, пока не отпускают домой, завтра-послезавтра сказалиМуж приехал?
То навіщо мефедрон, вживай вже щось нормТак то мефедрон. Але збиваю толлер. Ніс і так настраждався за купу років, а ще як меф почав залітати в нього, о йой ой...
Тепер раз/максимум кілька раз на місяць тріпую, кайфую і все.
Важкувато звісно, тяга довбе. Хоча б голова на місці ще, мабуть реабілітація в минулому мені достатньо підправила мозги, але я знав і розумів що буду далі вживати.
да уж, он еще и покупает небось эту дись, а я её не буду юзать еще раз, даже если за это заплатятТо навіщо мефедрон, вживай вже щось норм
Ух ты сегодня огонь Настроение суки испортили, и + я так понял что не приехал))да уж, он еще и покупает небось эту дись, а я её не буду юзать еще раз, даже если за это заплатят
Дичь, гарне слово для цієї дичіда уж, он еще и покупает небось эту дись, а я её не буду юзать еще раз, даже если за это заплатят
жиза блять, аж сканком убилась, он именно узбагоил меня полностьюУх ты сегодня огонь Настроение суки испортили, и + я так понял что не приехал))
Дичь беспонтовая - как редкий вид беспонтовых наркотиков. Звучит как название животногоДичь, гарне слово для цієї дичі
Так там побочок наче більше за понтжиза блять, аж сканком убилась, он именно узбагоил меня полностью
Дичь беспонтовая - как редкий вид беспонтовых наркотиков. Звучит как название животного
Привет бро,взаимно)как сам старина?Привет старик)
Рад видеть
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.