qwecursedead
Гуру
а що тобі дали ті дс ти реагентами капав?Чому не жалівся? У багатьох було не те. Просто в мене були наслідки , іншим повезло. Я в себе двох пригощав тоді , їм також було не до кайфу .
а що тобі дали ті дс ти реагентами капав?Чому не жалівся? У багатьох було не те. Просто в мене були наслідки , іншим повезло. Я в себе двох пригощав тоді , їм також було не до кайфу .
я з такими людьми не общаюсь.
Не зрозумів , ти. не знаєш скільки їм років? Чи спілкуєшся ти , чи ні - це вже твоє особисте.
Тебе ще тут не було мабуть, коли цей двіж відбувавсяа що тобі дали ті дс ти реагентами капав?
та нє я з 19 тутТебе ще тут не було мабуть, коли цей двіж відбувався
Ну тоді мав би застати це все, тут неслось помітно тодія з 19 тут
ну я тоді був не очень активнимНу тоді мав би застати це все, тут неслось помітно тоді
Я ж також їбать з яких років тутну я тоді був не очень активним
я от почав десь з 21Я ж також їбать з яких років тут
Але колись взагалі не активив, по різному але по наростаючій
Та я в курсі бро
Я з сарказмом про його відмазки/слова, типу, як це можна придумати взагалі таке????
Та причому тут реагенти на мєт.а що тобі дали ті дс ти реагентами капав?
ага зрозуміло а що в драгс лаб їх нема?Та причому тут реагенти на мєт.
Я залишив в надійному місці той екземпляр. Зараз чекаю коли появляються фентанілові стрічки для перевірки на фентаніл. А в майбутньому як тільки появляється кошти, хочу відправити в Європу на повний розвернутий аналіз тієї речовини.
Я молодший, мені ще немає 50.аааа 54 матері батькові 60 +- просто в баті десь в листопаді день народення
Повідомлення об'єднано автоматично:
та нє я з 19 тут
ну десь 48?Я молодший, мені ще немає 50.
В драгс сторс - немає.ага зрозуміло а що в драгс лаб їх нема?
ааа да драг стор нема забув соріВ драгс сторс - немає.
Давай не будемо гадати, рахуй що мені 33 . І спілкуємося далі на рівних і обов'язково на Ти. Ніяких Ви.ну десь 48?
ну ладно як всігда 18 вам)))))Давай не будемо гадати, рахуй що мені 33 . І спілкуємося далі на рівних і обов'язково на Ти. Ніяких Ви.
та не тупим бро)Бля, сповіщення АЛО не тупіть
Як скажите дядьку, так і буде))ну ладно як всігда 18 вам)))))
Та сповіщення не приходять звідси, через разта не тупим бро)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.