Дякую порадували з ранку . Накінець то перший раз з літа. Замітив що мені по понеділкам везе.Жду в лс!
Всім дякую.
Ні, був продавець якийсь не довго, чесно даже назву забув.Авокадо?
Дякую порадували з ранку . Накінець то перший раз з літа. Замітив що мені по понеділкам везе.Жду в лс!
Ні, був продавець якийсь не довго, чесно даже назву забув.Авокадо?
поздравляю браціх)Дякую порадували з ранку . Накінець то перший раз з літа. Замітив що мені по понеділкам везе.
Всім дякую.
Ні, був продавець якийсь не довго, чесно даже назву забув.
ну ми жоскіПрацюємо далі, хлопаки
Дякую, я там відповів всім дякую.поздравляю браціх)
аминьЯк кажуть є Бог на світі!!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дякую, я там відповів всім дякую.
МИ ЖОРСТОКІну ми жоскі
Вітання переможцюЖду в лс!
да вже манічку пускати не буду бо нах пасти каждие 6 дней у нас пасут типо 10 коров капждие 10 дней воттак типоМИ ЖОРСТОКІ
Ну так шо там? Ти кажеш вчора пасти ходив?
Молоко зато єда вже манічку пускати не буду бо нах пасти каждие 6 дней у нас пасут типо 10 коров капждие 10 дней воттак типо
Ну так, це занадтода вже манічку пускати не буду бо нах пасти каждие 6 дней у нас пасут типо 10 коров капждие 10 дней воттак типо
ну можна й біля дому пастиМолоко зато є
та вроді норм але буває вітер холодний це крінжа а коли просто холодно без вітра імбаНу так, це занадто
А шо у вас по погоді зараз?
Сьогодні прям пізда відчутне похолоданнята вроді норм але буває вітер холодний це крінжа а коли просто холодно без вітра імба
Вітер дебелої вже холоднийну можна й біля дому пасти
та вроді норм але буває вітер холодний це крінжа а коли просто холодно без вітра імба
хах а вночі реально страшний вітер в мене аж коти спали не на порозі( в них там постеляно тіпа лежанки подушки одіяло а в хліві (там так само постеленоСьогодні прям пізда відчутне похолодання
Вночі курити вийшов, ледь не здуло з балкону
Бля то піздєц, от курю щас, вітер дубарінаВітер дебелої вже холодний
Аж зноситьБля то піздєц, от курю щас, вітер дубаріна
Та так і є, я ж кажу) ледь на інший кінець міста не знесло ахаххаАж зносить
а дзигара в китай не полетіла?)Та так і є, я ж кажу) ледь на інший кінець міста не знесло ахахха
Десь туда, за йобану кітайську стєнуа дзигара в китай не полетіла?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.