Паяльник
Конфуций
ти так говориш щас ніби курити граміну в день це шось хуйове дядя, не базарь так, це нормая дурненький, курив по 6 грам в тиждень
Повідомлення об'єднано автоматично:
а зараз напаса нема; а так хочу
ти так говориш щас ніби курити граміну в день це шось хуйове дядя, не базарь так, це нормая дурненький, курив по 6 грам в тиждень
а зараз напаса нема; а так хочу
та проблема в тому що я фєн більше шш люблю, і міг грамулю фєнчика за ніч пускати. Але зараз ні педро, ні шишок. Сижу злий як сиротати так говориш щас ніби курити граміну в день це шось хуйове дядя, не базарь так, це норма
переходь на сіль як всіта проблема в тому що я фєн більше шш люблю, і міг грамулю фєнчика за ніч пускати. Але зараз ні педро, ні шишок. Сижу злий як сирота
ні, це гадость.переходь на сіль як всі
Привет бандосДаров бандиты
нахуй він нужен, головне шоб перлоні, це гадость.
Воно вбиває розум
я в нос ту соль товкав, хуйня.нахуй він нужен, головне шоб перло
Шо мутиш ?Привет бандос
лежу, валяюсь. Втикаю в чатіШо мутиш ?
Сижу пью пиво, вчера зубы сделал стоко бабок отвалиллежу, валяюсь. Втикаю в чаті
А в тебе як справи?
Пломбы/мосты/коронки? Больше не шарю, не на стоматолога к сожалению учусьСижу пью пиво, вчера зубы сделал стоко бабок отвалил
А стоматологи сейчас норм зарабатывают, зубы ты всеровно рано или поздно хочешь вылечитьПломбы/мосты/коронки? Больше не шарю, не на стоматолога к сожалению учусь
Пломбы, лечение зубов, чисткаПломбы/мосты/коронки? Больше не шарю, не на стоматолога к сожалению учусь
да я в меде учусь, в планах каким-то нибудь кардиологом стать.., но стоматологи всё равно пизже)А стоматологи сейчас норм зарабатывают, зубы ты всеровно рано или поздно хочешь вылечить
Пломбы, лечение зубов, чистка
а мне?Может и тебе)
Согласен, у них ещё ассистенты такие молоденькие)да я в меде учусь, в планах каким-то нибудь кардиологом стать.., но стоматологи всё равно пизже)
Валим бро)))а мне?
это ахуенно!Новая флудилка это хорошо))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.