Ейфорія від Моралеса, штамп HUGO

Употреблять кокаин перорально это тоже самое что спустить его в унитаз.
135 для перорально - это вообще ни о чем)
С них усвоится процентов 20 в лучшем случае (и то, зависит от организма)
Если и будут какие-то ефекты от употребления - то скорее что-то на фоне или просто эффект плацебо , так сказать «самонавіювання»😂

Не переводите зря продукт)
Перевів - це ваша думка. Ви не винні, що ви так думаєте.
Я отримав кайф від такого способу. Розтягнутий вхід, розтягнута дія.
І засвоїлося більше 20 % , 30 % пише штучний інтелект

Так, коменти цікаві - налетіли, як коршуни.

Можна було. Наступний раз, якщо видадуть пробу, не буду писати на пероральний спосіб . Бо щось багато негативу в коментах.
Просто показав як діє кокаїн при пероральному вживанні. Бувають випадки, що людина не може зробити ін'єкцію чи інтраназально взяти.
Для них репорт.
Никакого негатива и злорадства, с моей стороны только непонимание.
Смотри. Ты акцентируешь, на гайде для возможного случая. Я основываясь на опыте могу тебе сказать, что за всю жизнь ни разу не слышал чтоб к подобному прибегали, чтоб кому-то это было полезно.
Если втереть в десна это же количество эффект будет намного ярче)

HappyNow , засыпал ровно столько сколько на фотографии, именно эту дорожку?

Смотри. Ты акцентируешь, на гайде для возможного случая. Я основываясь на опыте могу тебе сказать, что за всю жизнь ни разу не слышал чтоб к подобному прибегали, чтоб кому-то это было полезно.
А мені хтось говорив, що втирати в десна не варто
Я не можу зрозуміти, що так негативно коментують пероральний спосіб.
Я находжусь на зустрічі, серед людей. Йти в туалет нюхати кокс я не хочу, бо там запахи туалету. Або гуляю в Маріїнському парку, там людно, інтраназально не можу приняти. Або в лікарні, мені зробили операцію на носі, і я не можу інтраназально. Втирати в десна - привкус є не самий приємний. Залишаються ще два способи - або ін'єкція, або перорально.
Я хотів показати в репорті дію кокаїну при пероральному споживанні. Можливо, комусь це стане в нагоді. І мені самому цікава дія речовини при різних способах вживання. Мені сподобався плавний ейфоричний приход від перорального вживання, на відміну від швидкого приходу інтраназально. Сьогодні зустрічав світанок в Парку Вічної Слави , закинув капсулу і стояв кайфував під сонячними променями від плавного єйфоричного приходу. Прийшов на квартиру, то вколов розчин кокаїну в м'яз , ліг послухати музику. Цей спосіб дає трохи глибшу дію, але коротшу, в порівнянні з інтраназальним.
Ейфорія від ін'єкції цього штампу мені здалася дуже схожа на ейфорію від морфіну, вони майже однакові, так я відчув.
Замість одного репорту на інтраназальний спосіб , я зробив два, що краще для продавця, який дав мені пробу, і для його можливих клієнтів, які перед купівлею читають репорти.

А я слышал, при чем недавно)
Человеку прооперировали все 4 зуба мудрости за раз и пошел отек на слизистую, занюхать было просто невозможно.
Ну и человек делал себе «кока-колу» с 200 мг внутри, так описывал эффект как достаточно сильный)

Назад
Зверху Знизу