Это конец?

чомусь в усьому іншому світі, окрім можливо Польщі не використають більше методи закладок
В Польщі теж розповсюджено з рук в руки, ніразу не доводилось брати скарбом. Але якщо міркувати з позиції, що було першочергово, то ми розуміємо що це саме опція "з рук в руки"

Ну чомусь в усьому іншому світі, окрім можливо Польщі не використають більше методи закладок. Особиста зустріч з представником продавця наприклад виключає ймовірність не знайти на місці свій товар, що є безумовно+. Але знову ж таки, вся справа смаку - комусь подобається ритись в гімні в якихось єбенях в пошуках граму шишла, а хтось вибирає очікувати кур'єра вдома в теплі
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я знаю про такі шопи але в 8 випадках із 10 цим займаються тільки вихідці із пост-совка
Та не гони) известные площадки торгуют почтой по всему миру.и люди пользуются.не знаю в процентах сколько почтой сколько так. Но все равно пользуется
Знакомые тоже там сначала почтой брали, сейчас цыгана нашли домой привозит. Набрали сказали сколько чего и привёз

Останнє редагування:
В Польщі теж розповсюджено з рук в руки, ніразу не доводилось брати скарбом. Але якщо міркувати з позиції, що було першочергово, то ми розуміємо що це саме опція "з рук в руки"
Варто дослідити глибше історію наркоіндустрія, раптом виявиться що трипільці залишали шишки в своїх традиційних глечиках

Та не гони) известные площадки торгуют почтой по всему миру.и люди пользуются.не знаю в процентах сколько почтой сколько так. Но все равно пользуется
Знакомые тоже там сначала почтой брали, сейчас цыгана нашли домой привозит. Напали сказали сколько чего и привёз
Можливо ти й правий, просто тих кого я знаю з Європи здебільшого займаються оптом

Не согласен, барыги не всегда доступны, а клад хоть в 4 утра

Не согласен, барыги не всегда доступны, а клад хоть в 4 утра
Мені ніколи не треба було начитатись в 4 ранку, а навіть, якщо так то замовлення я робив попереднього вечора. Так що тут тебе зрозуміти не можу. Тигр вагоміший контраргумент назвав. Єдине, чого варто боятись з рук в руки, це щоб якась мусорска шістка не зруйнувала систему

Найс синдром меншовартості "прогресивний f2f", брати з рук це найдавніший і найпалівніщий засоб отримання у той час як у нас доступні і відправки у поштомат ( імба якщо поштомат у падіку або в такому місці де видно хто поряд) доставки на таксі , готові скарби, скарби на замовлення, передача через камери схову. але люди з каргокультом Європи надрачують на f2f.

Найс синдром меншовартості "прогресивний f2f", брати з рук це найдавніший і найпалівніщий засоб отримання у той час як у нас доступні і відправки у поштомат ( імба якщо поштомат у падіку або в такому місці де видно хто поряд) доставки на таксі , готові скарби, скарби на замовлення, але люди з каргокультом Європи надрачують на f2f.
Ну якщо у тебе вічна паранойя, що кур'єр який до тебе приїхав насправді переодягнутий в цивілку товариш майор з секретного відділу стеження за сольовими штемпами, то будь ласка - користуйтесь собі поштомати-хуйоматами. Але от скажи мені інше, чому я повинен порпатись в снігу-болоті-собачому гівні десь за 5 км від цивілізації чи очікувати на посилку тиждень, якщо я можу набрати кур'єра і замовити все що мені потрібно не тільки до дверей квартири, а й будь-яку точку де я знаходжусь очікуючи при цьому ОДНУ ГОДИНУ. Ох ці наркомани, тільки звикли ускладнювати собі життя..

Ну якщо у тебе вічна паранойя, що кур'єр який до тебе приїхав насправді переодягнутий в цивілку товариш майор з секретного відділу стеження за сольовими штемпами, то будь ласка - користуйтесь собі поштомати-хуйоматами. Але от скажи мені інше, чому я повинен порпатись в снігу-болоті-собачому гівні десь за 5 км від цивілізації чи очікувати на посилку тиждень, якщо я можу набрати кур'єра і замовити все що мені потрібно не тільки до дверей квартири, а й будь-яку точку де я знаходжусь очікуючи при цьому ОДНУ ГОДИНУ. Ох ці наркомани, тільки звикли ускладнювати собі життя..
Так є доставка на таксі і шопи які за 2 години тобі під дім привезуть вот тобі і ф2ф, я просто коли бачу цей каргокульт що у Європі все класно а ми такі відсталі в мене срака горить від меншоварностних тіпів.

Так є доставка на таксі і шопи які за 2 години тобі під дім привезуть вот тобі і ф2ф, я просто коли бачу цей каргокульт що у Європі все класно а ми такі відсталі в мене срака горить від меншоварностних тіпів.
У нас в країні метод таксі не є поширеним явищем, та й по факту не популярне. В одному Києві і в декількох шопах, це все що український наркоринок може запропонувати клієнту на сьогоднішній день і це насправді сумно. Ніхто не говорить, що у нас все погано, а в Європі навпаки супер-пупер клас. Просто є речі в яких нашій індустрії потрібно розвиватись і вдосконалюватись відповідно до потреб клієнта)

Братан, метод закладок В БОЛЬШЕЙ МЕРЕ ориентирован на безопасность курьеров: ситуация с тем что вместо клиента который хочет поторчать будут ждать мусора на гражданке намного более вероятна чем ситуация с тем, что курьер будет мусором на гражданском. Мусора тупо будут заходить на форум, заказывать у шопа доставку и принимать куру, тем самым либо поднимая пару косарей баксов на месте либо закрывая статистику.

Стандартная процедура проверки подозрительной посылки.

Не замечали коробки бывают перерапакованые.

Братан, метод закладок В БОЛЬШЕЙ МЕРЕ ориентирован на безопасность курьеров: ситуация с тем что вместо клиента который хочет поторчать будут ждать мусора на гражданке намного более вероятна чем ситуация с тем, что курьер будет мусором на гражданском. Мусора тупо будут заходить на форум, заказывать у шопа доставку и принимать куру, тем самым либо поднимая пару косарей баксов на месте либо закрывая статистику.
Я не спорю, ймовірність що замість клієнта на куру чекатиме мусор вища , а ніж навпаки але при будь-якому розкладі навіть із закладочною системою є ризики прийому на місці, такі нюанси роботи ,що кур'єри це дешевий розхідний матеріал і в Україні і в Європі, цинічно але таке життя..

Нам пизда

Назад
Зверху Знизу