Наткнулся на такую инфу о реактивах для качественных реакций drugstore.
Darkseid shit_paradise скажите пожалуйста что думаете насчёт этого?

Это кассаетая практически исключительно Marquis в жидкой форме, он да - скоропортНаткнулся на такую инфу о реактивах для качественных реакций drugstore.
Переглянути вкладення 75883
А остальные нормально живут какое время и как их лучше всего хранить?Это кассаетая практически исключительно Marquis в жидкой форме, он да - скоропорт
Повідомлення об'єднано автоматично:
РЕКОМЕНДУЕМЫЕ МЕТОДЫ ОБНАРУЖЕНИЯ И АНАЛИЗА АМФЕТАМИНА, МЕТАМФЕТАМИНА И ИХ ЗАМЕЩЕННЫХ АНАЛОГОВ
Секция лабораторного и научного обеспечения Организация Объединенных Нацийlabrc.name
В темном прохладном месте, где-то однажды уже проскальзывала данная информация)А остальные нормально живут какое время и как их лучше всего хранить?
Просто в шкафу, на полке, вдали от прямого солнечного света. Драгсторовские до полу года прослужат.А остальные нормально живут какое время и как их лучше всего хранить?
Двухкомпонентные тяжко так юзать )якщо ампулу (не ту, що повністю скляна і відламується) пробивати шприцем - то може собі бути і бути
, здається, структура тої гумки, в яку голка входить, що дозволяє не потрапляти більше туди нічому
если купишь то нахуя тебе пробы?Цікаво..
А якщо я собі оце куплю, мене на всі проби будуть записувать?
Типа я наркотики сам варить буду?если купишь то нахуя тебе пробы?
тру тестеры мутят реагенты на шару
агаТипа я наркотики сам варить буду?
Или как?
Ну я знаю чела который знает этих реагентов, и все равно записывается на пробы.
Типа я наркотики сам варить буду?
Или как?
та угомони таланты, не неси хуйнюНу я знаю чела который знает этих реагентов, и все равно записывается на пробы.
Плюс их же варить незаконно
Опрос пройду, только не говорите что это я проходил, а так, то спасибо!Drugstore - боксы с реагентами и прочими плюшками
🔥PartyBox повертається Скучили?) Тримайте лінк на нове опитування для отримання PartyBox https://ee.kobotoolbox.org/x/719KmxL9 ☝️Цьогоріч бокс також можна отримати тільки один раз ☝️Склад боксу незмінний: ✔️тест на ВІЛ ✔️реагенти для перевірки ПАР ✔️набір для сніффінгу ✔️лубрикант ✔️пакетик...labrc.name
всьо не буду извините, дальше употребляю по теме веткита угомони таланты, не неси хуйню
Це не гумка а кришка з пластику , а реагенти там не рідкі а кристалічні . Херня в тому що кришка щільно не зачинитися через те що кристали на різьбі залишаються . Взагалі перевірити чи реагенти ще роботоспроможні можна на парацетамолі чи аспірині , там в інструкції є гайд по калібруванню .якщо ампулу (не ту, що повністю скляна і відламується) пробивати шприцем - то може собі бути і бути
така, здається, структура тої гумки, в яку голка входить, що дозволяє не потрапляти більше туди нічому
Не-не, ты не понял, речь о наших от Drugstore, а не о польских. У наших они все ликвиды и с крышечками как он написалЦе не гумка а кришка з пластику , а реагенти там не рідкі а кристалічні . Херня в тому що кришка щільно не зачинитися через те що кристали на різьбі залишаються . Взагалі перевірити чи реагенти ще роботоспроможні можна на парацетамолі чи аспірині , там в інструкції є гайд по калібруванню .
А , зрозумівНе-не, ты не понял, речь о наших от Drugstore, а не о польских. У наших они все ликвиды и с крышечками как он написал
Вполне реальноНаткнулся на такую инфу о реактивах для качественных реакций drugstore.
Переглянути вкладення 75883
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.