• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Драгтесты,нужно мнение экспертов.

JailedJunky

Помощник ⚜️JOKER⚜️
Команда Секти
Помощник Представителя
Повідомлення
1 159
Репутація
3 747
Вподобайки
2 954
Бали
1 244
Депозит
500 $
Наткнулся на такую инфу о реактивах для качественных реакций drugstore.
Darkseid shit_paradise скажите пожалуйста что думаете насчёт этого?
IMG_20250214_233727_300.jpg

Наткнулся на такую инфу о реактивах для качественных реакций drugstore.
Darkseid shit_paradise скажите пожалуйста что думаете насчёт этого?
Переглянути вкладення 75883
Это кассаетая практически исключительно Marquis в жидкой форме, он да - скоропорт
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это кассаетая практически исключительно Marquis в жидкой форме, он да - скоропорт

А остальные нормально живут какое время и как их лучше всего хранить?

А остальные нормально живут какое время и как их лучше всего хранить?
Просто в шкафу, на полке, вдали от прямого солнечного света. Драгсторовские до полу года прослужат.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Цікаво..
А якщо я собі оце куплю, мене на всі проби будуть записувать?

якщо ампулу (не ту, що повністю скляна і відламується) пробивати шприцем - то може собі бути і бути
така, здається, структура тої гумки, в яку голка входить, що дозволяє не потрапляти більше туди нічому

якщо ампулу (не ту, що повністю скляна і відламується) пробивати шприцем - то може собі бути і бути
, здається, структура тої гумки, в яку голка входить, що дозволяє не потрапляти більше туди нічому
Двухкомпонентные тяжко так юзать )
По ссылке
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
:

Переглянути вкладення 75904

IMG_6438.png

Типа я наркотики сам варить буду?
Или как?

Опрос пройду, только не говорите что это я проходил, а так, то спасибо!

та угомони таланты, не неси хуйню
всьо не буду извините, дальше употребляю по теме ветки

така, здається, структура тої гумки, в яку голка входить, що дозволяє не потрапляти більше туди нічому
Це не гумка а кришка з пластику , а реагенти там не рідкі а кристалічні . Херня в тому що кришка щільно не зачинитися через те що кристали на різьбі залишаються . Взагалі перевірити чи реагенти ще роботоспроможні можна на парацетамолі чи аспірині , там в інструкції є гайд по калібруванню .

Це не гумка а кришка з пластику , а реагенти там не рідкі а кристалічні . Херня в тому що кришка щільно не зачинитися через те що кристали на різьбі залишаються . Взагалі перевірити чи реагенти ще роботоспроможні можна на парацетамолі чи аспірині , там в інструкції є гайд по калібруванню .
Не-не, ты не понял, речь о наших от Drugstore, а не о польских. У наших они все ликвиды и с крышечками как он написал

Назад
Зверху Знизу