Довіряєте 🟢❓

??

• Довіряю

• Не довіряю

• Важко сказати / Відмова

• Не знаю такого

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

Джанґо

Мудрец
Повідомлення
1 456
Репутація
4 131
Вподобайки
4 050
Бали
1 670
dOiogA87_t.jpg

Голосування додав.

Сразу видно что опрос фальсифицировал москаль. Истинный козак не доверяет даже себе, не то что какому то гундосу))

Вон не кінув країну в тяжку хвилину, а ви.. ех(

Питання про довіру до кого саме з них?
До першого. Зелений кружок в заголовку
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вон не кінув країну в тяжку хвилину, а ви.. ех(
Дуче норм, в рейхстазі далбайоби просто :(

До першого. Зелений кружок в заголовку
Я довіряю що йому подобається бути лідером, обожнюваним, з постійною увагою до своєї персони. Як раніше в кварталі, всі думали що Вова там бос, ніби лідер, капітан команди КВН, а на справді за кулісами були сценаристи всього того. Як і зараз, вірю що є сценаристи які пишуть йому роль, можливо він сам то не розуміє, що якийсь там Єрмак підар ним маніпулює в своїх інтересах.

Путин не кинул семью которая его привела к власти. А Зеля кинул Коломойского.
Кому из них стоит доверять больше?
Арестович рулит!!!

Я довіряю що йому подобається бути лідером, обожнюваним, з постійною увагою до своєї персони. Як раніше в кварталі, всі думали що Вова там бос, ніби лідер, капітан команди КВН, а на справді за кулісами були сценаристи всього того. Як і зараз, вірю що є сценаристи які пишуть йому роль, можливо він сам то не розуміє, що якийсь там Єрмак підар ним маніпулює в своїх інтересах.
Але гонора не відбавляти, згадуючи довоєнне спілкування з журналістами і військовими.
Це ж є таке захворювання, що наче людина плуговата і некомпетентна, але в неї бракує розуму, щоб це визнати. Справа саме не в пихатості, а когнітивних здібностях.

Арестович рулит!!!
Варто довіряти тому, хто інтереси країни поставив вище за всякі сімʼї

Арестович рулит!!!
То ж березовського пізданув. І ще одного поддєльнічка з юкоса упрятав за грати.

Арістовіч конюктурщик і пристосуванець. Їх в їхніх єзуїтських ВИШах так і навчають. Найобувати всіх і бути хорошим для кожного.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Домінік Торето навіть так не робив. Не знаю, що тобі сказати.

Реально. Оленку одразу за кордон, а твоїй сімʼї кажуть що все добре, не панікуйте, війни не буде. Бо саме головне це інтереси країни, а не якісь там сімʼї, твоя сімʼя…
Домінік Торето навіть так не робив. Не знаю, що тобі сказати.
Домінік порядний хлопець, такий собі пацан на американський мотив з домішками латіноса з короною.
Лучше бы он и дальше людей веселил.
Та все нормально, одна ця чепуха єдінолічно нічого не вирішує, парламентсько-президентська форма правління, що натякає владу президента другорядною.

В пороха зеркальный антирейтинг.

В пороха зеркальный антирейтинг.
Ну це ж брєд, цей весь рейтинг. Як повірити що Порошенко зі своїми так званими ботофермами програм якесь голосування в інтернеті🎭 Програв якомусь Разумкову (хто би це не був) і Кличку (якого тільки лінивий не обговорює всі ті схеми на підрядах і забудовах в Києві)

Та пиздец курю поштучно цены ебанутся

Реально. Оленку одразу за кордон, а твоїй сімʼї кажуть що все добре, не панікуйте, війни не буде. Бо саме головне це інтереси країни, а не якісь там сімʼї, твоя сімʼя…
За свою я сам порішаю

Ну це ж брєд, цей весь рейтинг. Як повірити що Порошенко зі своїми так званими ботофермами програм якесь голосування в інтернеті🎭 Програв якомусь Разумкову (хто би це не був) і Кличку (якого тільки лінивий не обговорює всі ті схеми на підрядах і забудовах в Києві)
Кличко вроде был относительным лидером рейтингов в революцию гідності.
Юля на коляске с тюряжки выехала но ее тогда послали вместо на руках понести на трон.
И ниоткуда порох на тракторе очутился - давний враг Юльки в прошлой борьбе, которую проепал.
И купил кличка вечным мерством взамен его голосов в рейтингах щоб одразу в першому туре взойти.
Разумков додал доверия Зе, бо в политике до того не был то думали что толковый мб. За что получил кресло головы вр. Но быстро с него слетел, когда остался верен коломойскому в гонении на олигархов и крутил свою политсилу, мечтая гарантированно взойти после/вместо Зе, бо последний всего на один срок обещался.
Мутненько в политике. Если вспомнить Черновецкого внезапно ставшего мером, когда не знали кто за него голосовал.

Назад
Зверху Знизу