Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Якщо не помиляюся то бачу на відосі ультрас Карпат , які крокують проспектом Шевченка)
Тоді, чому ти розмовляєш російською є резонним питанням
Не дойоб, а швидше думки в голос)
Якщо не помиляюся то бачу на відосі ультрас Карпат , які крокують проспектом Шевченка)
Тоді, чому ти розмовляєш російською є резонним питанням
Не дойоб, а швидше думки в голос)
Помиляєшся, це вулиця Зелена, вихід з повороту площі Петрушевича.
Братику, російська - це вже більше наслідок війни скоріш, і то, зачасту вже лише тут. Довго пояснювати.
Взагалі можливо я шифруюсь так?) Якщо я спілкуватимусь лише українською, отак як в житті і реалі - можна задетектити легко)
А так краще жартами про хуї та сраки можна збити з пантелику, ахахв)
братік такий вчора піздорєз лютий був шо піста, буря двіж ураган, вітер такий шо я думав поломає нахуй і будинок і мене разом з ним, але то усьо хуйня, а карочє запалив свічку спеціальну освячену, мені моя бабуся підгнала колись, і карочє воно усьо пройшло
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.