ДОПОМОГА?СЕКТА ДРУЖНЯ СІМЯ?РЕАЛЬНІСТЬ ЧИ МІФ?

Chuky_Smile

Сектант
Повідомлення
650
Репутація
341
Вподобайки
457
Бали
420
І так друзі створюю цю тему для того щоб зрозуміти актуально це чи ні???!
МІй брат був командиром навідником арт-установки 2А-36. В 2023 році зайшовши на позицію вночі приховавши техніку, вибираючи місця для вогневої позиції, наступив на протипіхотну міну втратив стопу. Ми пів року бороьись за те щоб нога все ж таки залишилась, так як він був у натівському берці йому відірвало пяту і сильно понівичило стопу йому все ж таки намагались зібрати її. Було пересаджено шкіру з стегна на стопу, спроби знайти протез саме пяти але так як більшість нервових закінчень саме там. Він пів року був просто з неробочою стопою яка так і не почала давати надій. Він зважився на ампутацію після якої в військовому шпиталі в нього була швидка 2-ох місячна реабілітація і протезування на український як я би сказав "не зовсім якісний протез". Який вже за перших пів року два раза ломився. За рік чаша так як нога в нього стала набагато менша за іншу стала великою і йому приходилось вдягати по три-чотири спец носка що б фіксувати протез навіть у літку. Питаня у тому щоб допомогти зібрати суму в 14 тис.$. Для купівлі німецького протеза. Чи актуально буде відкрити тут банку для збору зі всіма пруфами і деаноном його. Він не є наркозалежним хоча і вживав у нашій молодості. Він вже військовий пенсіонер так як пішов до лав ЗСУ ще у 2016 році. Як ви думаєте зможуть наші брати і сестри хоча б трохи допомогти йому для заміни його кіборг-ноги. З Ланоса на Volkswagen?

Тут всё таки более актуально раздача пробников, чем сбор денег.
Когда речь идёт о халяве, то вместе мы сила!

Таких людей к сожалению очень много, думаю можно найти какие-то фонды которые занимаются вопросами такого характера, встать в очередь и тд, не могу нечего подсказать, хотя у самого есть близкий родственник который побывал немного в другой ситуации но тоже потерял функционирования ноги и стопы, но этот вопрос я тут не собираюсь поднимать и тд, у каждого из этого форума есть близкие у которых иза войны определенные проблемы, война коснулась каждого из нас.

тут нуклиону 20 грн на сиги не скидывают, а ты про ногу.Жаль,но увы.

Таких людей к сожалению очень много, думаю можно найти какие-то фонды которые занимаются вопросами такого характера, встать в очередь и тд, не могу нечего подсказать, хотя у самого есть близкий родственник который побывал немного в другой ситуации но тоже потерял функционирования ноги и стопы, но этот вопрос я тут не собираюсь поднимать и тд, у каждого из этого форума есть близкие у которых иза войны определенные проблемы, война коснулась каждого из нас.
Та і я теж це просто роздуми на тему

Пам'ятаю влітку минулого року в одній із німецьких клінік я познайомився із сім'єю українців з Кременчука , які приїхали на реабілітацію зі своїм 19 річним сином, бійцем ЗСУ який втратив дві ноги від вибуху міни. Вони розповіли, що є фонди які займаються протезуванням наших бійців. Можливо варто пошукати такий варіант за кордоном і поїхати туди з братом, бо знайти щастя в допомозі на наркофорумі це як на мене програшна ідея

Тут не кращий сайт для подібного. У наркоманів, як правило, немає багато грошей. А елітні наркомани-кокаїнщики (депутати, бізнесмени) у яких гроші є тут трапляються вкрай рідко

Та ти шо, тут точно не місце донатів. Люди банери носять і флудять щоб грамину отримати, а ті хто тут заробляють, то точно ризикують свободою не для того щоб донатити.
А взагалі, дякую за історію, вона показова. Варто петляти від армейки, бо потрібний ти поки з ногами і руками, а коли ти втратив здоровʼя за наказами, то максимум отримаєш Ланос і насолоджуйся рештою життя на ньому. Або ще як аналог, звісно на дизмораль, відкладати на майбутнє протезування з зарплатні. 5 місяців послужив на нулі і всі бабки відклав на майбутній протез. Жостко, але прагматично. Додатково прагматичне відношення до майбутнього у цивілів, коли (якщо) війна закінчиться або стане на паузу, закордонні грошові транші зупиняться, економіки немає, молоде працездатне несення вибите або виїхало, тоді буде цікаве тут життя, навіть можна статавити ставки на скільки долар злетить вверх.

Ну так протезы в Украине из пластмасовых крышек от обычных бутылок...не удивительно что ломаються(

Ну так протезы в Украине из пластмасовых крышек от обычных бутылок...не удивительно что ломаються(
Реально, борщ тепер не єдиний символ України. Протези з кришечок і збір кришечок, жестяні банки і свічки з них. Ходять чутки що Пепсі, яка не покинула російський ринок, виготовляє кришечки не достатньо надійними щоб протези були відповідповідними.

Пепси пидарасы, я крышек насобирал для обмена на приз "свитшот", звоню им в первые недели из трех месяцев акции, говорят свитшотов уже нет и не появяться, бродите мимо...спасибо за участие. Перестал пить пепси и колу зато + какой огромный)) обиделся на них. Даже пару носков не дали получить...

Слышал информацию что ускоряют шансы дополнительные средства к подаче документов
Повідомлення об'єднано автоматично:

Возможно фейк

Миф бро, не думал доки на инвалидность подать?

Вроде как миллион башлянут)
Ты попробуй

Пепси пидарасы, я крышек насобирал для обмена на приз "свитшот", звоню им в первые недели из трех месяцев акции, говорят свитшотов уже нет и не появяться, бродите мимо.
Однією фразою «кількість призів обмежена» вони знімають з себе відповідальність, щоб не дарувати тобі марну надію.

Chuky_Smile , так ты ж в "памяти сектантов", а говоришь семья и т.д...
А ну напомни, почему тебе Админ выдал данный статус?

З.ы. братухе твоему нужно обратится к БФ и попытаться улучшить протез. Со всеми документами и т.д.

Назад
Зверху Знизу