Хочете я вам покажу як Лев ричить?

LeTigre

Конфуций
Повідомлення
2 516
Репутація
7 213
Вподобайки
5 970
Бали
2 530
❗️Новим Папою став американський кардинал Роберт Френсіс Прево: він взяв ім'я Лев XIV.
IMG_20250508_194718_116.jpg
Новий Папа Римський є першим Папою із США в історії.

Лев XIV, 267-й Папа Римський: що про нього відомо?
▪️Народився 14 вересня 1955 року в Чикаго, штат Іллінойс. Йому 69 років;
▪️Більшу частину своєї карʼєри він був місіонером у Південній Америці. Протягом десяти років він працював у Трухільо, Перу;
▪️У вересні 2023 року Папа Римський Франциск підніс його до сану кардинала;
▪️До смерті попереднього Папи Франциска Прево обіймав одну з найвпливовіших посад у Ватикані, керуючи департаментом, який обирає і керує єпископами по всьому світу;
▪️Прево вважають центристом, у ключових соціальних питаннях він може бути прогресивним;
▪️Він давно підтримує маргіналізовані групи – як і Папа Франциск, який захищав мігрантів і бідних. Водночас Прево виступає проти висвячення жінок у диякони;
▪️Його першими словами як понтифіка стали: «Мир вам усім».

Papka-rimsky.jpg

А я думал Бычок

❗️Новим Папою став американський кардинал Роберт Френсіс Прево: він взяв ім'я Лев XIV.
Переглянути вкладення 95228
Новий Папа Римський є першим Папою із США в історії.

Лев XIV, 267-й Папа Римський: що про нього відомо?
▪️Народився 14 вересня 1955 року в Чикаго, штат Іллінойс. Йому 69 років;
▪️Більшу частину своєї карʼєри він був місіонером у Південній Америці. Протягом десяти років він працював у Трухільо, Перу;
▪️У вересні 2023 року Папа Римський Франциск підніс його до сану кардинала;
▪️До смерті попереднього Папи Франциска Прево обіймав одну з найвпливовіших посад у Ватикані, керуючи департаментом, який обирає і керує єпископами по всьому світу;
▪️Прево вважають центристом, у ключових соціальних питаннях він може бути прогресивним;
▪️Він давно підтримує маргіналізовані групи – як і Папа Франциск, який захищав мігрантів і бідних. Водночас Прево виступає проти висвячення жінок у диякони;
▪️Його першими словами як понтифіка стали: «Мир вам усім».
Вы ж в курсе насколько на самом деле Ватикан влиятельная хуйня? Распределение бабок, оффшоры, фонды без налогообложения, подземные туннели до самого ближнего востока. Ватикан тыщу лет уже влиятельная невидимая рукам власти

підтримує маргіналізовані групи – як і Папа Франциск, який захищав мігрантів і бідних. Водночас Прево виступає проти висвячення жінок у диякони;
Да, жінки - це занадто вже маргіналізована група, щоб її підтримувати

это гражданство, но ты посмотри на него внимательней...
Очень смуглый, наверняка потому что полгода на островах ебет мулаток под коксом, я тоже заметил. Но обрати внимание на его имя и фамилию, они точно не про Индию)

это гражданство, но ты посмотри на него внимательней...
в семье Луи Мариуса Прево, школьного администратора, имевшего франко-итальянские корни, и Милдред Мартинес, библиотекаря, предки которой имели испанское происхождение[11].

в семье Луи Мариуса Прево, школьного администратора, имевшего франко-итальянские корни, и Милдред Мартинес, библиотекаря, предки которой имели испанское происхождение[11].
ну из него бы вышел отменный индус:D

Назад
Зверху Знизу