Бо в тебе вже 1000 вкладень. Повидаляй які не потрібні.На жаль! Ми зіткнулися з деякими проблемами.
You have reached your maximum number of allowed attachments.
Далі скріни не грузить шо це
Якщо бог дозволить буде далі
Быдлота получает соответствующий статус на месяц.Ахахах...малолетка-гуру ты чего там, перегрелся на солнышке ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Задело что почувствоал себя ебанной ненужной мразью, чей статус по жизни определяется подписью Гуру на Лабе)
Позивач, скарга оформлена невірно. В кого ти замовляв? Який контакт був у оператора?Арбітраж на KLAD CITY KladCitySupp
Сумма 1380$
В краци
2 може більше місяця тому замовляв цукерки тгкавмістні з европи за 1200
Паралельно докупав вейпи шишкі і тд
Сумма замовлень в один момент становила 2500$
Але вейпи висилали і я ждав минув місяць і виявилось мої цукерочкі даже не замовили як сказав головний оператор
Після чого у його опера почались якісь проблеми і він пропав кинувши магазин на 7000$ як мені сказали
В цих 7к були і мої 1380
1200канфети і 180 це 3 вейпа
Основний опер казав почекати тяжка ситуація я це розумію я почекав
Півтора місяця
В якись момент він здається взагалі просто вирішив мене морозить прям открито
Видаляв мої повідомлення в відгуках
Банив в чаті
Одразу додам оператор 3 чи 4 рази міняв аккаунти
Багато де він вмикав видалення по таймеру
Я не зовсім ебанат у мене є його канали там де офіційні контакти є форуми де я це дивлюсь і так далі
Його справжній аккаунт я ніколи не втрачав
Іноді писав в секретний чат хоча я все перевіряв це його ак був
Те що всі аккаунти його можна відслідкувати по тому що він не пише про швирів шо я комусь отдав левому він пише шо компенсує але морозить
Вибачте за скріни минуло більше 2 місяців якщо не 3 хронологія втрачена вони чистили перепискі (вони)
Лишилось тільки те що я колись заскрінив і повний чат з оператором який зараз і який розуміє що я прийшов за тим же за чим і на минулі акі
Я ахуел там більше 100скрінів
Якщо адміністрація запросить буду редагувати але пощадіть
І так видно шо це він і він розуміе про що мова
Але скрін з транзой і перепиской з минулими операми і аккаунтами є
Редагую пачку скрінів буде нижче
Контакт наразі втраченоПозивач, скарга оформлена невірно. В кого ти замовляв? Який контакт був у оператора?
мiнуси?Получается все эти Гуру, Конфуции и тд - это ебучая пиздашушера, микс тестеров, пробников и чаек.
так у тебя даже и этого нет, ты именно грязь из под ногтейЗадело что почувствоал себя ебанной ненужной мразью, чей статус по жизни определяется подписью Гуру на Лабе)
Где это было указано? Вот ознакомьтесь с вашим же текстом:В нашем клиентском соглашении есть даже пункт о том что сделки выше 500 долларов только через босса иначе есть риск ваши деньги скрысил наш бывший оператор , а босс много платил еще остальным кто так попал, он просто не вывозил и поэтому начал чуть игнорировать видимо. Я сожалению о произошедшем, но с возратом прийдется как минимум подождать, нету такой суммы у него .
Данное утверждение противоречит другому, поэтому я не могу его взять во внимание. Вы и только вы ответственны за своих сотрудников. Магазину был выдан статус "мутного", выделяю 96 часов на закрытие вопросов до выдачи статуса кидалы.Для того чтобы совершить заказ напишите нашему оператору, уточните наличие товара, выберите удобный для вас способ оплаты ( На карту или криптой). Получите подтверждение заказа и ожидайте ваш клад или доставку.
Бро , жалоба в обработкеНу мене забанили в чаті і в каналі і всюди
В якій обработці очнісь ти походу трохі далеко залишився, світ без тебе вперед пішовБро , жалоба в обработке
Ебанат ,я с начало еще помню что там один чел сидел на 2х или 3х аккаунтах .В нашем клиентском соглашении есть даже пункт о том что сделки выше 500 долларов только через босса иначе есть риск ваши деньги скрысил наш бывший оператор , а босс много платил еще остальным кто так попал, он просто не вывозил и поэтому начал чуть игнорировать видимо. Я сожалению о произошедшем, но с возратом прийдется как минимум подождать, нету такой суммы у него .
Был такой магазин тугой, отправки могли длиться месяцами… Хорошо, что прикрыли эту лавочку. Желаю тебе скорейшего решения в этой ситуации!Арбітраж на KLAD CITY KladCitySupp
Сумма 1380$
В краци
2 може більше місяця тому замовляв цукерки тгкавмістні з европи за 1200
Паралельно докупав вейпи шишкі і тд
Сумма замовлень в один момент становила 2500$
Але вейпи висилали і я ждав минув місяць і виявилось мої цукерочкі даже не замовили як сказав головний оператор
Після чого у його опера почались якісь проблеми і він пропав кинувши магазин на 7000$ як мені сказали
В цих 7к були і мої 1380
1200канфети і 180 це 3 вейпа
Основний опер казав почекати тяжка ситуація я це розумію я почекав
Півтора місяця
В якись момент він здається взагалі просто вирішив мене морозить прям открито
Видаляв мої повідомлення в відгуках
Банив в чаті
Одразу додам оператор 3 чи 4 рази міняв аккаунти
Багато де він вмикав видалення по таймеру
Я не зовсім ебанат у мене є його канали там де офіційні контакти є форуми де я це дивлюсь і так далі
Його справжній аккаунт я ніколи не втрачав
Іноді писав в секретний чат хоча я все перевіряв це його ак був
Те що всі аккаунти його можна відслідкувати по тому що він не пише про швирів шо я комусь отдав левому він пише шо компенсує але морозить
Вибачте за скріни минуло більше 2 місяців якщо не 3 хронологія втрачена вони чистили перепискі (вони)
Лишилось тільки те що я колись заскрінив і повний чат з оператором який зараз і який розуміє що я прийшов за тим же за чим і на минулі акі
Я ахуел там більше 100скрінів
Якщо адміністрація запросить буду редагувати але пощадіть
І так видно шо це він і він розуміе про що мова
Але скрін з транзой і перепиской з минулими операми і аккаунтами є
Редагую пачку скрінів буде нижче
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.