Шановні, в кого є в наявності dmt freebase/фурамат прошу відписати в темі чи особисті, хочу спробувати, бо зразу замовляти полку не ахті, а якщо не зайде , то скинути навіть немає кому) придбаю 30-100мг бюджет до 700грн
Дозировка 80… на один полёт… покупай полку тебе понравится, и шишек и с шишками через колпак выкуришь, точно будет крутой эффект. А у кого брать- не так важно, у всех импортШановні, в кого є в наявності dmt freebase/фурамат прошу відписати в темі чи особисті, хочу спробувати, бо зразу замовляти полку не ахті, а якщо не зайде , то скинути навіть немає кому) придбаю 30-100мг бюджет до 700грн
хочу чистий ефект, оскільки вже 3 місяці абсолютно чистий, бо якщо закурю з шишлом - то чую знов марафони підуть, тож обрав спосів в/м або в/вДозировка 80… на один полёт… покупай полку тебе понравится, и шишек и с шишками через колпак выкуришь, точно будет крутой эффект. А у кого брать- не так важно, у всех импорт
В первый же рад дмт хочешь в/в? Ну ты психхочу чистий ефект, оскільки вже 3 місяці абсолютно чистий, бо якщо закурю з шишлом - то чую знов марафони підуть, тож обрав спосів в/м або в/в
Бро, подарил одному сектанту «чек»В первый же рад дмт хочешь в/в? Ну ты псих
Луче выкури через боросиликатную трубку. Насчет количества: бери полку смело, тебе скорее всего, что понравится, а если даже нет, то я у тебя перекуплю остаток, я то его точно люблю. Или спроси у Sirius , возможно у него есть на остатки из собственных запасов
np but thanks)Бро, подарил одному сектанту «чек»
Ещё в марте)
Уже нет(
Полку розовой солиДозировка 80… на один полёт… покупай полку тебе понравится, и шишек и с шишками через колпак выкуришь, точно будет крутой эффект. А у кого брать- не так важно, у всех импорт
когоУже нет(
Дмт фрибэйс
понялДмт фрибэйс
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.