Дєдушкам мемантін перекрили

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 208
Репутація
3 233
Вподобайки
3 283
Бали
1 370
NjpDrZTy_t.jpg

9GBr5Rf3_t.jpg

Блять, цей Трамп же ж розумово відсталий, американцям колись буде соромно самим за себе , це ж йобаний трешняк

Блять, цей Трамп же ж розумово відсталий, американцям колись буде соромно самим за себе , це ж йобаний трешняк
Он бизнесмен, тоже так думаю, не президент.
Как у нас, клоун не подходит.

Трам каждый день другое говорит, то Зеленский диктатор на второй день он уже не помнит что такое говорил

Та бізнесмен з нього такий собі, прочитав його біографію, жодних досягнень в бізнесі видатних

да похуй что за поребриком, заебали со своей политотой

да похуй что за поребриком, заебали со своей политотой
В мене просіла зарплата після виборів у США, прямий звʼязок, бо я працюю на компанію з нью-йорку. Взагалі не похуй що там за поребриком, життя і добробут більшості з нас зараз вирішуються за океаном

Оце вони охуєють після того, як продукти вдвічі подорожчають за сезон
Зробимо Америку фентаніловою знову
Повідомлення об'єднано автоматично:

В мене просіла зарплата після виборів у США, прямий звʼязок, бо я працюю на компанію з нью-йорку. Взагалі не похуй що там за поребриком, життя і добробут більшості з нас зараз вирішуються за океаном
Аа, це ж ти дата-аналітик?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чому би і ні?
Світ хворий, тільки і залишається, що тащитись)

мені от достатньо послухати як він базарить. я маю на увазі артикуляцію, повторювання слів, бубоніння ось це своєрідне. фляга в дєда підсвистує, і воно ж блять прогресує, хоч ти його мемантином хоч кетаміном - похуй.

у тебя зп в долларах, как она просесть могла

и тут наркофорум а не форум о политике, цена на шишки и соль как-то от того: байден или трамп там в кресле не зависит. если это конечно не шишки типа с USA. хотя я хз кто сюда вообще завозит товар на релиз, лол

у тебя зп в долларах, как она просесть могла

и тут наркофорум а не форум о политике, цена на шишки и соль как-то от того байден или трамп там не зависит. если это конечно не шишки типа с USA. хотя я хз кто сюда вообще завозит товар на релиз, лол
Здесь собственное производство)

Назад
Зверху Знизу