Хроніки ШаннариА как называется?
Втыкаю щас разные сериалы,старые пересматриваю..
Из серии звездных воин посмотрел недавно сериал Мандалорец..
Дай назву будьласка
Тебе понравится )Не несмотрел. Как раз люблю фантастику.
Мир
занадто фантастичний)Хроніки Шаннари
Повідомлення об'єднано автоматично:
2016 рік )
Шоу є адаптацією оригінальної Трилогії Шаннари, написаної американським фантастом Терренсом Бруксом. Телесеріал знятий на студії в Окленді та на місцевості по всій Новій Зеландії. 42 хв. Прем'єра першого сезону з десяти епізодів відбулася 5 січня 2016 року на телеканалі MTV.Переглянути вкладення 95272
Мне нравится этот актёрДуже файний серіалЙому вже більше 10 ти років, алє ж постановка сюжет , спец ефекти це взагалі круто!!! Раджу усім до перегляду, вже є 3 сезони )
![]()
Актёр ?Смотрел его, тоже очень понравился
Хроніки Шаннари 2016Мне нравится этот актёркак он называется я бы не против посмотреть
![]()
Актёр ?
У головних ролях | Остін Батлер Поппі Дрейтон Івана Бакеро Ману Беннетт Аарон Якубенко Малез Джоу Ванесса Морган Джентрі Вайт |
Поппі ДрейтонАктёр ?
Благодарю. Уж очень заинтересовалХроніки Шаннари 2016
У головних ролях Остін Батлер Поппі Дрейтон Івана Бакеро Ману Беннетт Аарон Якубенко Малез Джоу Ванесса Морган Джентрі Вайт
Гарного перегляду, алє скажу одразу, першу частину передивлявлся разів 5, 2 частина более менее, а 3 ну таке собі вже.Благодарю. Уж очень заинтересовал
Прикольно, сегодня заценюХроніки Шаннари
2016 рік )
Шоу є адаптацією оригінальної Трилогії Шаннари, написаної американським фантастом Терренсом Бруксом. Телесеріал знятий на студії в Окленді та на місцевості по всій Новій Зеландії. 42 хв. Прем'єра першого сезону з десяти епізодів відбулася 5 січня 2016 року на телеканалі MTV.Переглянути вкладення 95272
Не могу оторваться Я же первая серию посмотрелаПрикольно, сегодня заценю
Дуже приємно що сподобалося, я прям у захваті від цього серіалуНе могу оторваться Я же первая серию посмотрела
Мне очень нравится
Я смотрю первую серию понимаю что я её где-то видела может я когда-то и смотрела даже но не весь сейчас вторую начала смотретьДуже приємно що сподобалося, я прям у захваті від цього серіалу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.