Дивились цей Серіал ?

DN1PRYAN1N

Посвященный
Повідомлення
681
Репутація
815
Вподобайки
633
Бали
840
Дуже файний серіал😎 Йому вже більше 10 ти років, алє ж постановка сюжет , спец ефекти це взагалі круто!!! Раджу усім до перегляду, вже є 3 сезони )🔥👀🌠

Вкладення

• Screenrecorder-2021-06-02-16-06-03-847.mp4
    17.1 MБ
А как называется?
Втыкаю щас разные сериалы,старые пересматриваю..
Из серии звездных воин посмотрел недавно сериал Мандалорец..

Дай назву будьласка

А как называется?
Втыкаю щас разные сериалы,старые пересматриваю..
Из серии звездных воин посмотрел недавно сериал Мандалорец..

Дай назву будьласка
Хроніки Шаннари
Повідомлення об'єднано автоматично:

2016 рік )

Шоу є адаптацією оригінальної Трилогії Шаннари, написаної американським фантастом Терренсом Бруксом. Телесеріал знятий на студії в Окленді та на місцевості по всій Новій Зеландії. 42 хв. Прем'єра першого сезону з десяти епізодів відбулася 5 січня 2016 року на телеканалі MTV.licensed-image.jpeg

Хроніки Шаннари

2016 рік )

Шоу є адаптацією оригінальної Трилогії Шаннари, написаної американським фантастом Терренсом Бруксом. Телесеріал знятий на студії в Окленді та на місцевості по всій Новій Зеландії. 42 хв. Прем'єра першого сезону з десяти епізодів відбулася 5 січня 2016 року на телеканалі MTV.Переглянути вкладення 95272
занадто фантастичний)

Дуже файний серіал😎 Йому вже більше 10 ти років, алє ж постановка сюжет , спец ефекти це взагалі круто!!! Раджу усім до перегляду, вже є 3 сезони )🔥👀🌠
Мне нравится этот актёр😍 как он называется я бы не против посмотреть 👍

Смотрел его, тоже очень понравился

Таинственная Роза ☺️

Мне нравится этот актёр😍 как он называется я бы не против посмотреть 👍
Хроніки Шаннари 2016

У головних роляхОстін Батлер Поппі Дрейтон Івана Бакеро Ману Беннетт Аарон Якубенко Малез Джоу Ванесса Морган Джентрі Вайт

Хроніки Шаннари 2016

У головних роляхОстін Батлер Поппі Дрейтон Івана Бакеро Ману Беннетт Аарон Якубенко Малез Джоу Ванесса Морган Джентрі Вайт
Благодарю. Уж очень заинтересовал

Хроніки Шаннари

2016 рік )

Шоу є адаптацією оригінальної Трилогії Шаннари, написаної американським фантастом Терренсом Бруксом. Телесеріал знятий на студії в Окленді та на місцевості по всій Новій Зеландії. 42 хв. Прем'єра першого сезону з десяти епізодів відбулася 5 січня 2016 року на телеканалі MTV.Переглянути вкладення 95272
Прикольно, сегодня заценю

Не могу оторваться Я же первая серию посмотрела

Мне очень нравится
Дуже приємно що сподобалося, я прям у захваті від цього серіалу

Дуже приємно що сподобалося, я прям у захваті від цього серіалу
Я смотрю первую серию понимаю что я её где-то видела может я когда-то и смотрела даже но не весь сейчас вторую начала смотреть 👍💪💪💪

Назад
Зверху Знизу