• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Дима Карташов - Давай Останемся Никем

Получается Гордон тоже пиздабол, сказал что война закончится 31 декабря а она не закончилась
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ебать 3 недели ох как много ну ты и молодец
Так я хоч три тижні, а ти даже один не можеш 🤣
Ти навіть перед собою слово не можеш стримати) пиздабол ще той. Не дивно чого з тебе угарає половина форуму, а я тебе дурака ще захищав 🙁

Так я хоч три тижні, а ти даже один не можеш 🤣
Ти навіть перед собою слово не можеш стримати) пиздабол ще той. Не дивно чого з тебе угарає половина форуму, а я тебе дурака ще захищав 🙁
Я також, ти не один.
Як говорять, зроби добре діло та викинь у море

Ебать 3 недели ох как много ну ты и молодец
Андрюша, в тебе видно від солєй всі плати погоріли раз ти таку дічь несеш) Для людини яка була в торбі навіть один день бути тверезим це піздєц яка перемога. Ти вроді старше мене, а як дитина мислиш,що тіпа контролюєш наркотики, аха це вони контролюють тебе, завжди . Учись студент )

Андрюша, в тебе видно від солєй всі плати погоріли раз ти таку дічь несеш) Для людини яка була в торбі навіть один день бути тверезим це піздєц яка перемога. Ти вроді старше мене, а як дитина мислиш,що тіпа контролюєш наркотики, аха це вони контролюють тебе, завжди . Учись студент )
Ну у него поведение на уровне младшей школы. Я ему что-то говорю, а он сразу начинает "а он первый обозвал" "а вот он тоже так делал".

Назад
Зверху Знизу