Декарбоксілювання с/зібраних шш #ПІЗДАДОПОМОЖІТЬ

Їбать

У меня не покупать!
Повідомлення
225
Репутація
798
Вподобайки
592
Бали
349
Я вполював останню в сезоні ялинку і хочу з єї зварити потужну молочину. Чи це норм класти в духовку шишки без сушки? Минула сушка обійшлась мені в 50 квт год кхе-кхе
19042024610.jpg
Як довго їх там гріти? Звичайні сухі в мене хуяряться хвилин 20 на мінімальному газу плюс 10хв розігріваю духовку на середньо-максимальному. Вона, на жаль, без показометра градусів. Я очікую що сирим шишкам треба поглинути значно більше енергії тепла і воняти вони будуть на максимум. В принципі я знаю як пахнуть шишки які декарбоксильовані, але може ви знаєте якісь підводні граблі.

Ты их в пыль превратишь если сначала не высушишь . декарбоксализация происходит при температуре 110°около полу часа . Если нет ни обдува ни термометра - это плохо . Я в духовку вставлял 2 спичечных коробка чтоб теплый воздух выходил . И декарбоксализхировал о~15ми
Подержал перевернул подержал достал ...

Шоб молочину сварить духовка нахуй не нужна. Всю жизнь с сырой конопли варили.

Нахуя убивать хорошие цветы на молочник
Хорошие явно не зачем. С дикухи с иловых полей что за Бортничами, варили такую манагу, что я думал буду первым в истории человечества, кто умер от конопли. Мне так стыдно было быть первым, что я держал язык двумя руками чтобы не проглотить и молился)))

Для молока декарбоксилізація в духовці необовʼязкова. При варці жири добре нагріваються, тож все буде ок

Хорошие явно не зачем. С дикухи с иловых полей что за Бортничами, варили такую манагу, что я думал буду первым в истории человечества, кто умер от конопли. Мне так стыдно было быть первым, что я держал язык двумя руками чтобы не проглотить и молился)))
Первым??? Их тысячи в реальности.

Дело было более 20 лет тому назад, на тот момент смертей от конопли официально зафиксировано вроде как не было.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Так и сейчас фиксировать не хотят.
Бывает у людей повышается давление в голове после покура травы и сосуды слабые в голове лопают . Списуют на инсульт , с сердцем что-то - на инфаркт. Никто не пишет что от того что перекурил конопли, а пишут как им надо.

Дякую за поради, вирішив таки засушити по красі, а не класти в духовку - все ж не дічка.
Коробок тепер теж буду ставити щоб дверця не закривалася.
Никто не пишет что от того что перекурил конопли, а пишут как им надо.
Я думаю що ти плутаєш із політичною пандемією, тема із канабісом не настільки суспільно заряжена щоб викликати такі диагностичні ефекти, паталогоанатом, як кажуть, не помиляється. Внутрі очей тиск наскільки я пам'ятаю завжди знижується, внутрі голови може бути і так і сяк.

Дякую за поради, вирішив таки засушити по красі, а не класти в духовку - все ж не дічка.
Коробок тепер теж буду ставити щоб дверця не закривалася.

Я думаю що ти плутаєш із політичною пандемією, тема із канабісом не настільки суспільно заряжена щоб викликати такі диагностичні ефекти, паталогоанатом, як кажуть, не помиляється. Внутрі очей тиск наскільки я пам'ятаю завжди знижується, внутрі голови може бути і так і сяк.
Ти з лікарем в наркодиспансері поспілкуйся, тоді побачиш хто з нас плутає.
Ти взагалі знаєш що таке очний тиск, тобі його хоть раз міряли?
Слідуюче - Ти багато бачив випадків щоб вскривали людину після крововиливу? Патологоанатом хуєв.

Я вполював останню в сезоні ялинку і хочу з єї зварити потужну молочину. Чи це норм класти в духовку шишки без сушки? Минула сушка обійшлась мені в 50 квт год кхе-кхе
Переглянути вкладення 55437
Як довго їх там гріти? Звичайні сухі в мене хуяряться хвилин 20 на мінімальному газу плюс 10хв розігріваю духовку на середньо-максимальному. Вона, на жаль, без показометра градусів. Я очікую що сирим шишкам треба поглинути значно більше енергії тепла і воняти вони будуть на максимум. В принципі я знаю як пахнуть шишки які декарбоксильовані, але може ви знаєте якісь підводні граблі.
ебать улов

Назад
Зверху Знизу