Де мет гарний взяти?

siger1

У меня не покупать!
Повідомлення
8
Репутація
40
Вподобайки
15
Бали
98
йоу, сектанти, дуже треба ваша нагальна порада, бо видалася незапланована відпустка, а стафу немає, перечитувати відгуки всіх селерів мету трохи впадляк, тому прошу - поділіться досвідом. Де зараз взяти норм мет\д-мет?
Бажано обгрунтована відповідь, типу "брав тиждень/місяць назад там-то, мет норм/гарний". Подробиці вітаються.
Давайте плз без самореклами магазів, адже свій товар - зажди найкращий, це зрозуміло.

А от вам мій останній досвід.
Панацея: місяці 3 назад брав мет - слабкий.
Білосніжка: місяці 2 назад брав мет - дуже слабкий.
До цього брав рази 3-4 у Міністерства - мені подобався їх продукт (заявлено як Д-мет). Останні два рази як тикнувся до них - то продукту не було, то подався до вищевказаних.

І трохи інфи щодо того, що я вважаю гарним метом/дметом.
Я грішник - люблю помарафонити. Перерви - місяць/півтора. Моє стандартне перше дозування для необхідного стану - 180 мг інтраназально. Це якщо брати дмет міністерства, який мені подобався, тобто який я вважав гарним.

йоу, сектанти, дуже треба ваша нагальна порада, бо видалася незапланована відпустка, а стафу немає, перечитувати відгуки всіх селерів мету трохи впадляк, тому прошу - поділіться досвідом. Де зараз взяти норм мет\д-мет?
Бажано обгрунтована відповідь, типу "брав тиждень/місяць назад там-то, мет норм/гарний". Подробиці вітаються.
Давайте плз без самореклами магазів, адже свій товар - зажди найкращий, це зрозуміло.

А от вам мій останній досвід.
Панацея: місяці 3 назад брав мет - слабкий.
Білосніжка: місяці 2 назад брав мет - дуже слабкий.
До цього брав рази 3-4 у Міністерства - мені подобався їх продукт (заявлено як Д-мет). Останні два рази як тикнувся до них - то продукту не було, то подався до вищевказаних.

І трохи інфи щодо того, що я вважаю гарним метом/дметом.
Я грішник - люблю помарафонити. Перерви - місяць/півтора. Моє стандартне перше дозування для необхідного стану - 180 мг інтраназально. Це якщо брати дмет міністерства, який мені подобався, тобто який я вважав гарним.
TIP TOP
Только обязательно указывать чтоб был ЭФЕДРИН МЕТ, а не другой какой то.
Отличный мет

На форуме
Помогу отправить поссілки Киев
В лс за бабки.

180 мг дмета. В вас шо там, созвон з вельзевулом

Уважаемые знатоки, Darkseid вроде знает

Братан лучше сделать самому

180 мг дмета. В вас шо там, созвон з вельзевулом
У меня было 250 за раз
Повідомлення об'єднано автоматично:

Когда ещё у Белоснежки огонь был ..
Но сейчас не знаю как у нее, так как не употреблял очень давно