whosbefore\5+
Посвященный
ось що мало бути -_-
Останнє редагування:
найсмішніше, що я не то запостивСколько всякого и разного за свою жизнь слушал, но эстетики именно блекметалла так ни разу и не смог оценить. Разве что бурзум, но это что-то в сторонке.
А так один раз на каком-то фестивале таком под маркой оказался, от страха чуть не обоссался.
А що наркоман вже не може музику слухати? Не дуже зрозуміла ідея такого крику. До того ж психоделіки за суб'єктивним відчуттям не перетворюють тебе на щось чим ти не є, а радше роблять тебе більше тобою. Хоча це імхо.Дивіться всі яким я був до того як стати наркоманом
Сорі, там мала бути моя фоткп з блекметал фесту 12 річної дааниниА що наркоман вже не може музику слухати? Не дуже зрозуміла ідея такого крику. До того ж психоделіки за суб'єктивним відчуттям не перетворюють тебе на щось чим ти не є, а радше роблять тебе більше тобою. Хоча це імхо.
Дуже жорстко виглядаєте)) А що речовини зміниили вподобання музикальні?Сорі, там мала бути моя фоткп з блекметал фесту 12 річної даанини
пияком?Дивіться всі яким я був до того як стати наркоманом
Переглянути вкладення 35171
пияком - страждальцем за колишньоюпияком?
От в мене приблизно таке було з панкухою, якщо умовний КІШ можна було так називати. Просто компанія, якась субкультура, якась музика що ніби норм, що ще підлідку чи молодику потрібно? Точно не рефлексія))Я взагалі то теж блечину так і не зміг полюбить. Тільки так прочувствувать поверхнево через тешо дружбан в мене тоді був такий прям знаєте ідейний, при чом по всім напрямкам неонацистсько-неоязичницького нігилістичного ідейного фронту. Та і я набрався в нього трохи култиури тієї, естетики. Але не сказав би шо воно якось відбилося на моїй персоні.
тоді рефлюксіяОт в мене приблизно таке було з панкухою, якщо умовний КІШ можна було так називати. Просто компанія, якась субкультура, якась музика що ніби норм, що ще підлідку чи молодику потрібно? Точно не рефлексія))
Зараз вже більше аніме, манга, кейпопи, твітер та ще купа усього що я навіть не уявляю. Он ситуацію з тим реданом згадати. Субкультура? Субкультура. Крінж? Щебпак.тоді рефлюксія
я би просто пив пиво і ходив на пікнікЗараз вже більше аніме, манга, кейпопи, твітер та ще купа усього що я навіть не уявляю. Он ситуацію з тим реданом згадати. Субкультура? Субкультура. Крінж? Щебпак.
Та ти просто дорослий дядько, розумієш що та субкультура мішура тотне "круто". Круто робити що хочеш ти, круто йде із серединия би просто пив пиво і ходив на пікнік
бля)Та ти просто дорослий дядько, розумієш що та субкультура мішура тотне "круто". Круто робити що хочеш ти, круто йде із середини
бля)
в мене на випускному в школі чолка була до плеча)
бля)
в мене на випускному в школі чолка була до плеча)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Зараз вже більше аніме, манга, кейпопи, твітер та ще купа усього що я навіть не уявляю. Он ситуацію з тим реданом згадати. Субкультура? Субкультура. Крінж? Щебпак.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.