🧊D-meth🧊(l-ephedrine var) by @Tip Top

Це тобі не просто аптечний препарат, а творіння самого господа Бога

Ну а якщо серйозно, то скоріше за все ти будеш вражений цим поєднанням, напевно що єдиний агоніст ГАМК, який не потушить ефект, а навпаки його розгонить так, що мама не горюй + знімить більшість побічних ефектів стимулятора
Та розганяло й так дебело в от якщо після нього легше заснути тоді можна спробувати. А скільки баклин треба їсти?

Та розганяло й так дебело в от якщо після нього легше заснути тоді можна спробувати. А скільки баклин треба їсти?
Так має бути легше заснути, знімає побічки деякі, як мені казали навіть якимось чином сейвить частину дофаміну і відхода значно легші на наступний день(хоча їх і так практично нема від льоду)

Приймати 50-75 мг. Без досвіду більше ні в якому разі не варто, як і змішувати із алкоголем та іншими ГАМКами, інакше може бути біда. Препарат по ідеї не наносить ущерб здоров'ю ніякий, але дуже серйозний та небезпечний при передозуваннях. Із головою підходити треба. Яка у тебе точно є на плечах ;)

Так має бути легше заснути, знімає побічки деякі, як мені казали навіть якимось чином сейвить частину дофаміну і відхода значно легші на наступний день(хоча їх і так практично нема від льоду)

Приймати 50-75 мг. Без досвіду більше ні в якому разі не варто, як і змішувати із алкоголем та іншими ГАМКами, інакше може бути біда. Препарат по ідеї не наносить ущерб здоров'ю ніякий, але дуже серйозний та небезпечний при передозуваннях. Із головою підходити треба. Яка у тебе точно є на плечах ;)
Бувало грішив мішав алкоголь багато та стимулятори то выхода набагато гірші ніж без алкоголю... А від баклофену декілька разів плющило дуже від 75 щоправда там також бала присутня слива. Тож якось навіть страшнувато змішувати так)

А від баклофену декілька разів плющило дуже від 75 щоправда там також бала присутня слива
Ну вот і нічого дивного, я вже вище написав, що це небезпечний мікс. Звісно я зараз можу і пів літри горілочки зверху на нього бахнути і хоч би що. Але то організм звиклий за роки системи. А вот зі стимуляторами таких ризиків зовсім не мало би бути)

Жаль фото не увидел

Назад
Зверху Знизу