D-meth from Turkey 🇹🇷 by @DSChemicals

big dope

Гуру
Повідомлення
10 188
Вподобайки
14 030
Репутація
8 406
Бали
3 430
Гарант-сделки
1/0
Тестер: big dope
Вес: 1g
Вещество: Турецкий МЕТ 🇹🇷 от DSChemicals
Толлер: почти нету, редко но очень метко!
Кросстоллер: бошки

Всім плотний салам, недавно вписався на пробу до DSChemicals все пройшло максимально швидко: заявку одобрили ледь не за годинку, і вже через пару діб я тримав посилку в руках. Стелс на рівні, без палєва, акуратно й надійно. В середині, окрім основного замовлення, ще й підкинули бонус - 2 єшки. Вирішив їх притримати на інший випадок, хай полежать.

Сам мет виглядає просто охуєнно. Кристали великі, прозорі, чисті, переливаються на світлі, як осколки льоду. Відразу видно — не якась шляпа, а реально товар вищої якості. Ламається легко, без пилу, структура рівна. Коли висипав на дзеркало — аж шкода було дробити, настільки красиво це виглядало.

IMG_0550.jpeg
(Сорі трохи поганий фокус)

00:00
Висипаю на столик дрібку L-ефедрину. Думаю, з полтосика стартану — нормальний розгін, не геройство, але й не дитячий садок. Запиваю водичкою, закурюю, чекаю. В голові одне: «ну шо, погнали, бля».

00:10 – 00:30
Перші хвилі заходять непомітно. Немає такого, щоб одразу в голову дало, а просто ніби хтось ручку гучності накручує. Дихати легко, всередині тепло, голова ясна. Чай п’ється як нектар, хоча звичайний пакетик. Думаю: «ага, шось воно вже мутиться».

00:30 – 01:30
І от тут воно мене реально підхоплює. Серце тарабанить, але без паніки. В хаті закрутився як білка: шафи відкрив, книжки пересунув, музику врізав. Сигарету бахнув — навіть не встиг зрозуміти, як вона згоріла. Голова чиста, думки швидкі, все рівненько. Такий стан: «ну все, робота в руки, бро».

01:30 – 03:00
Не витримав — докидаю ще полтос. І тут уже реально дало. Руки в поту, серце в ритмі техно, мозок на турбінах. Літаю по хаті як ужалений. Сміття виніс, каструлі поперемивав, ще й з кимось в телефоні балакаю паралельно. Відчуття, шо енергії пиздець, як у того кроля з батарейками, шо бігає без кінця.

03:00 – 05:00
Стим тримає рівно, але відчувається вже, що я під «робочим» напругою. Контроль є, не косить, але ясно, шо очі блищать. Впевненість лізе з кожної пори, прям хочеться всім показати, який я молодець. І тут думка: «ну бля, ще соточку бахнути?» Але потім сам собі: «геройський вчинок, але тіло вже паше, нахрена його добивати?»

05:00 – 08:00
Хвиля починає спадати. В тілі втома така, шо ноги ватні, але голова ще світиться. Сиджу на балконі, курю, дивлюсь у ніч — і думаю: «шо ж за марафон такий був». Сон не йде, але й не парить. Сушнячок, серце ще дзижчить, але в цілому норм. Враження, ніби день прожив на швидкості х2.

Висновки:
Селлер - 10/10 швидка комунікація й гарний сервіс
Стелс - 10/10 питань 0
Якість товару - 10/10 , хоч і вживаю дуже рідко щось подібне але відчувається якість з самої першої доріжечки.

Дякую DSChemicals за пробу мету, і єшки бонусом!)

гуд репорт

скока рас падрачіл за тріп ..,?

Назад
Зверху Знизу