I hate lies
Гуру
Робимо точно так
То ж так...чим більше смс тим солодше життяСтворюємо актив для майбутнього позитиву
Я не знаю як воно буде дальше вже немає майже толкових людей...дифіцит кадрівСолодке Рокове житя
При перебільшенні фальшивих дебілів, наша земля зробить глобальний ERASE )Я не знаю як воно буде дальше вже немає майже толкових людей...дифіцит кадрів
Єдине що я зрозумів що трошки погано нерозумвти айті і програмування чи як воно ну ти зрозумів...я розумію ця наука для нас людей не є природня тому що це мертві технології...ми мали розвивати біологічні технології....нас людей повернули не в ту сторонуПри перебільшенні фальшивих дебілів, наша земля зробить глобальний ERASE )
Може й не в ту сторону ми так стрімко рухаємося, але ж розвиток присутній, тому гадаю все правильно. Єдине що шкода, так це загальний баланс біологічного і технічного стану.Єдине що я зрозумів що трошки погано нерозумвти айті і програмування чи як воно ну ти зрозумів...я розумію ця наука для нас людей не є природня тому що це мертві технології...ми мали розвивати біологічні технології....нас людей повернули не в ту сторону![]()
![]()
Ні розвиток друже мій любезний уже давно пішов не притому шляху в нас не прогрес а регрес... деградація повний хаос спортсмени пиво рекламують ай .. яксвже будеМоже й не в ту сторону ми так стрімко рухаємося, але ж розвиток присутній, тому гадаю все правильно. Єдине що шкода, так це загальний баланс біологічного і технічного стану.
Ото таке воно тут )
Ну по всякому буває , зато скількі про себе можна почути...яскайіую від цьогоГатильня крепуча бля
Коли багато розмов про твою особистість, це значить що ти когось бісишНу по всякому буває , зато скількі про себе можна почути...яскайіую від цього
То ж да І то так конкретно вібішую, як батюшка екзорцист аххаааКоли багато розмов про твою особистість, це значить що ти когось бісиш![]()
А можеш кадилом вирубити в нокаут ?) дуже требаТо ж да І то так конкретно вібішую, як батюшка екзорцист аххааа
Таке відчуття що все зло нас покинулоА можеш кадилом вирубити в нокаут ?) дуже треба![]()
Дипломатія взяла верх над дибілізмомТаке відчуття що все зло нас покинуло
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.