dobroeytro
У меня не покупать!
Всім привіт. Пощастило отримати пробу шишуль від магазину Дядя Гриша.
Товар: 1гр Critical Kusk
Вік: 23
Ріст: 180
Вага: 77
Толлер: курю кожного дня
Після того як мене записали на пробу я написав оператору щоб запитати чи можна вибрати район, він спитав який потрібен і сказав що зроблять на моєму районі. Можу додати що оператор завжди швидко відповідає і намагається розібратись у вашій проблемі, бо магазин знаю вже два місяці.Оператор 10/10
10.07.25 на наступний день я отримав координати і пішов забирати, клад був в 15 хвилинах від мене. Прийшов на місце забрав все з першої спроби без проблем, місце не людне і курьєр зробив все щоб мені було максимально легко забрати. Курьєр 10/10
Прийшов дамой, розпакупав ізоленту
і дістав роздивитися шишку, на вид дуже ядова.

Спосіб куріння: водний
Грамовка вживання: 0,120
21:00 даю першу банку, буквально через пару хвилин починає відчуватися індіка, тіло розслабляється, голова затупляється.
21:30 лежу убитий заліпаю в телефоні, тіло як вата, баночка повністю розкрилась
22:00 я все ще лежу заліпаю в телефоні, не замітив як пройшло пів години,
22:30 банка все ще непопустила, дивлюсь ютубчик.
23:00 вирішую дать другу щоб вообще нічого не соображать
23:30 я уже накуряний в м’ясо, не можу встати даже води попить
00:30 вирубився
Шишка дуже рабоча, відчувається 25 відсотків тгк індіки як і написано в магазині, куриться не скажу що легко но і не тяжко, трохи покашлять можна
Дякую всім за увагу і дякую магазину Дядя Гриша за можливість протести якісну шишку
Оцінка магазина Дядя Гриша
Курьєр 10/10
Оператор 10/10
Шишка 10/10
Товар: 1гр Critical Kusk
Вік: 23
Ріст: 180
Вага: 77
Толлер: курю кожного дня
Після того як мене записали на пробу я написав оператору щоб запитати чи можна вибрати район, він спитав який потрібен і сказав що зроблять на моєму районі. Можу додати що оператор завжди швидко відповідає і намагається розібратись у вашій проблемі, бо магазин знаю вже два місяці.Оператор 10/10
10.07.25 на наступний день я отримав координати і пішов забирати, клад був в 15 хвилинах від мене. Прийшов на місце забрав все з першої спроби без проблем, місце не людне і курьєр зробив все щоб мені було максимально легко забрати. Курьєр 10/10
Прийшов дамой, розпакупав ізоленту
і дістав роздивитися шишку, на вид дуже ядова.

Спосіб куріння: водний
Грамовка вживання: 0,120
21:00 даю першу банку, буквально через пару хвилин починає відчуватися індіка, тіло розслабляється, голова затупляється.
21:30 лежу убитий заліпаю в телефоні, тіло як вата, баночка повністю розкрилась
22:00 я все ще лежу заліпаю в телефоні, не замітив як пройшло пів години,
22:30 банка все ще непопустила, дивлюсь ютубчик.
23:00 вирішую дать другу щоб вообще нічого не соображать
23:30 я уже накуряний в м’ясо, не можу встати даже води попить
00:30 вирубився
Шишка дуже рабоча, відчувається 25 відсотків тгк індіки як і написано в магазині, куриться не скажу що легко но і не тяжко, трохи покашлять можна
Дякую всім за увагу і дякую магазину Дядя Гриша за можливість протести якісну шишку
Оцінка магазина Дядя Гриша
Курьєр 10/10
Оператор 10/10
Шишка 10/10