Cocaine от Pop Smoke готовые клады Киев, доставка на район. Отправка почтой в любую точку Украины

Залишу свій відгук про взаємодію з продавцем. Звернувся гарант угодою за штамом Bugatti , заказав 1.5г на 225$.
Просив зробити камінцями, поклали цільну булигу. Вигляд преміальний.
Фото 1.5г
IMG_7580.JPG
Чудовий сорт коки один зі смачніших штамів котрі зустрічав на платформах.
Запах майже не відчувається, тільки тонкий непомітний шлейф бензину . Смачний, бадьорий . Трохи підпитий був одразу як забрав клад накреслив смугу десь у 50мг. Заходить як повітря, протверезів миттєво і погнав по справам. Дія моментальна, ясність, контроль, легке оніміння. Рівний стан, без підвищеного тиску, концентрація, гарно відчувається ейфорія. Після смак з ледве помітною гірчинкою.

Був дійсно вражений своїм станом після смуги на кладі , не розумів чи то алкоголь сприяв такому задоволеному почуттю чи гормони шалили, короче вирішив впевнитись та зварити 0.35 майже лабораторним методом на аміаку, отримав 0.31 . Результат вражаючий IMG_7589.jpg
Крек супер, потужний, тримає достатньо довго, багато балакати не буду, треба просто спробувати.

Щодо сервісу та комунікації окремий респект. Рівень – без зайвих слів, усе чітко, ввічливо, швидко. Продавець навіть зробив скидку на доставку горячого кладу, як для першої покупки.
Pop Smoke розуміє з якою клієнтурою мають справу, у кого є сумніви зверніться та все зрозумієте.
Також хочу подякувати Nakomoto за швидку реалізацію гарант угоди. 🤙
Велике подяка за зроблений настрій, тисну руку та обовʼязково ще звернусь.

Рекомендую !

Залишу свій відгук про взаємодію з продавцем. Звернувся гарант угодою за штамом Bugatti , заказав 1.5г на 225$.
Просив зробити камінцями, поклали цільну булигу. Вигляд преміальний.
Фото 1.5г
Переглянути вкладення 108779
Чудовий сорт коки один зі смачніших штамів котрі зустрічав на платформах.
Запах майже не відчувається, тільки тонкий непомітний шлейф бензину . Смачний, бадьорий . Трохи підпитий був одразу як забрав клад накреслив смугу десь у 50мг. Заходить як повітря, протверезів миттєво і погнав по справам. Дія моментальна, ясність, контроль, легке оніміння. Рівний стан, без підвищеного тиску, концентрація, гарно відчувається ейфорія. Після смак з ледве помітною гірчинкою.

Був дійсно вражений своїм станом після смуги на кладі , не розумів чи то алкоголь сприяв такому задоволеному почуттю чи гормони шалили, короче вирішив впевнитись та зварити 0.35 майже лабораторним методом на аміаку, отримав 0.31 . Результат вражаючий Переглянути вкладення 108780
Крек супер, потужний, тримає достатньо довго, багато балакати не буду, треба просто спробувати.

Щодо сервісу та комунікації окремий респект. Рівень – без зайвих слів, усе чітко, ввічливо, швидко. Продавець навіть зробив скидку на доставку горячого кладу, як для першої покупки.
Pop Smoke розуміє з якою клієнтурою мають справу, у кого є сумніви зверніться та все зрозумієте.
Також хочу подякувати Nakomoto за швидку реалізацію гарант угоди. 🤙
Велике подяка за зроблений настрій, тисну руку та обовʼязково ще звернусь.

Рекомендую !
Обнимаем поднимаем, всегда будем рады сделать вам настроение.
Бугатти эталонный экземпляр по всем нашим проверкам и отзывам клиентов)

Приветики а какие штампики доступны подскажите плиз и доставка на левый берег будет также 15$ или дороже.
Спасибо удачных продаж 🤗

есть контакты не только телеграм? а то у меня малая на телеграме сидит чекает все переписки, желательно session или threema

и где готовые клады есть сейчас?

Приветики а какие штампики доступны подскажите плиз и доставка на левый берег будет также 15$ или дороже.
Спасибо удачных продаж 🤗
Добрейшего дня. Доступны штамп Bugatti , GR и L
Смотря в какой части левого берега вы находитесь, от 15-20$ доставка на левый. Лучше уточняйте у оператора в телеграм, он более подробно разъяснит по штампам и по доставке.
Благодарю и вам удачных покупок !

Обычно в течении 1-2 часов после оплаты. Зависит от загрузки и вашего района.
Если точно сказать без утрирования доставляем в тотже день. Обращайтесь, штамп обновился. Новый образец еще качественней )

будет рулетка разыгрываться на крайнюю пробу под репорт, смотрите тему скоро будет информация.
Чекаю рулетку, щось мені підказує, що я виграю

есть контакты не только телеграм? а то у меня малая на телеграме сидит чекает все переписки, желательно session или threema

и где готовые клады есть сейчас?
Скоро будут доступны контакты не только телеграм, еще в работе. Готовые клады будьте добры уточнить у оператора, актуальность районов с готовыми постоянно меняется, оператор лучше осведомлен о наличии.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чекаю рулетку, щось мені підказує, що я виграю
Совсем скоро запустим друже, как только сразу оповестим в ветке. Шансы у всех одинаковые)

Назад
Зверху Знизу