Cocaine Барселона від Morales

whosbefore\5+

Мудрец
Повідомлення
2 613
Вподобайки
4 255
Репутація
4 435
Бали
2 030
Гарант-сделки
0/0
Хто горе знав - той кокс без алкоголю нюхав

Коксяки свої виправлю потім

1754898696638.png

Преамбула:
Пів року як в мене тільки алкоголь в крові. В основному літри 3-4 пива\тиждень, часом на тиждень додається 0.7 міцного чогось. Секту читаю в основному по назвам топіків, стараюсь не пропускати цікаві репорти. Але тут щось вирішив taiga помучити і вписатись на кукуїн, бо якраз тріп почався довгий маршрутами нашої неньки. Прийдеться доповнювати цей репорт, так як в дорозі ні ваги, ні реактивів, але вже скоро до них доїду і фото будуть представлені в окремому коментарі.
Життя бурлить, як шлунок сольового, пердить дорога, як пролапс дилдолюбителя метрового.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Відсутність досвіду впивається в адекватність, дозувань в 0.1, як тоді, уже не буде, приблизно на око вимірюється щось таке, як довжина сірника, сам собі вірю, що це достатньо. Тарпєда задає тарпєду, карточка на ній, канцелярський ніж перебиває спочатку вологувату речовину в найкращий її стан - пухкий сніжок.
Попередній старт, пуск і вихід з пускової шахти. Видихаємо, запуск успішний

Хто горя не знав - той кокс без алкоголю нюхачив ?​

Перша космічна. Очі сканують все навколо і паралельно відчуваєш себе в новому стані. Ніби вже до навколоземної орбіти доходиш і отримуєш оте таке дике і дивне відчуття, ніби полишаєш свій дім, можливо і на довго. Шарніри ілюмінатора не дозволяють тобі уже в польоті вийти через нього. Аж мушки в очах фокус переймають, хочу розуміти, чому раз вони як просто щось видиме, а в інший уже як наблюдаєма точка уваги твоєї. Наблюдаю. Наблюдаю, як усе стає все менше з віддаленням від початкової точки.​

Хвилина друга і космічна швидкість вже в нас друга. Відучваю навіть певний видозмінений стан - це через піврічну чистість, скоріш за все. Припливає сильним потоком підвищена концентрація, вуха підлаштовуються під кожен новий звук в напрямку самого звуку, очі фіксують все, куди дивлюсь. Прибуває з таким стімом і відчуття спокою, певної ейфорії, яка дуже навіть глибока, але замилена тим самим стімом.
1754896223622.png

Ефект відповідає книжці, але моє субєктивне шукає більшого. Чавиться більше гормонів щастя і вже в розмові доносиш все, що в тверезості би не розповів таким правильним тоном, тембром і словами.
Перші хвилин 15-20 взагалі ульотні. Замислююсь часом про домішки і те, що не зміг провірити продукт на них, але нема коли сердитись, бо роботи не початий край і треба все встигати.

Друга за друга
Рівномірний вхід та вихід, привичний ґасоліновий запашок та присмак. Очевидний 30ти-40ка хвилинний ефект.
Тести проходили і з алкоголем, нічого поганого сказати про мікс також не можу​

Якщо загратись і дати три плюс дози, то можливий агресивніший вплив на слизову і зранку побачиш трохи еритроцитів в кучках пилу, які фільтруються в носі.​

1754898122893.png

Через такий довгий період чистоти продукт видався робочим, з конструктивним глибинним ефектом на мій організм. 77\23 стім-ейфо. Підійшов для використання в будь-який період дня, від ранку до глибокої ночі, так як сну не завадим, а день, як і повинно бути - покращив. Є шанс, що ще спробую виварити крек, а також доповнити планую тестиками маленькими.

1754898792090.png

Висновки:

Якість - 8.7\10

Швидкість оперативність\стелс - скарб не в найнадійнішому місці, доволі типічному, але так як робився під тут і зараз, то все ок

Вага - не можу оцінити точно, але більш, ніж впевнений, що в

Любіть маму, мийте руки з милом

Останнє редагування:
Благодарю!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Благодарю! Укажите, пожалуйста, что тестили штамп «Барселона».

Благодарю!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Благодарю! Укажите, пожалуйста, что тестили штамп «Барселона».
Я был в ахуе от биотеста и результата хим тестов. В хорошем понимании слов. А сама органолептика мммммммм... Тургеньев так описывал зимние пейзажи это просто фантастика. Ожидайте пару дней репорт. Извините за задержку

Я был в ахуе от биотеста и результата хим тестов. В хорошем понимании слов. А сама органолептика мммммммм... Тургеньев так описывал зимние пейзажи это просто фантастика. Ожидайте пару дней репорт. Извините за задержку
Спасибо, можете не спешить, как будет получатся :)

Спасибо, можете не спешить, как будет получатся :)
Спасибо) извините не люблю задерживать с подобным. Чуть про органолептику. Я до сих по в восторге

Стояла белая зима с жестокою тишиной безоблачных морозов, плотным, скрипучим снегом, розовым инеем на деревьях, бледно-изумрудным небом, шапками дыма над трубами, клубами пара из мгновенно раскрытых дверей, свежими, словно укушенными лицами людей. Тургеньев ©
Это восторг.

Хто горе знав - той кокс без алкоголю нюхав

Коксяки свої виправлю потім

Переглянути вкладення 111200

Преамбула:
Пів року як в мене тільки алкоголь в крові. В основному літри 3-4 пива\тиждень, часом на тиждень додається 0.7 міцного чогось. Секту читаю в основному по назвам топіків, стараюсь не пропускати цікаві репорти. Але тут щось вирішив taiga помучити і вписатись на кукуїн, бо якраз тріп почався довгий маршрутами нашої неньки. Прийдеться доповнювати цей репорт, так як в дорозі ні ваги, ні реактивів, але вже скоро до них доїду і фото будуть представлені в окремому коментарі.
Життя бурлить, як шлунок сольового, пердить дорога, як пролапс дилдолюбителя метрового.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Відсутність досвіду впивається в адекватність, дозувань в 0.1, як тоді, уже не буде, приблизно на око вимірюється щось таке, як довжина сірника, сам собі вірю, що це достатньо. Тарпєда задає тарпєду, карточка на ній, канцелярський ніж перебиває спочатку вологувату речовину в найкращий її стан - пухкий сніжок.
Попередній старт, пуск і вихід з пускової шахти. Видихаємо, запуск успішний

Хто горя не знав - той кокс без алкоголю нюхачив ?​

Перша космічна. Очі сканують все навколо і паралельно відчуваєш себе в новому стані. Ніби вже до навколоземної орбіти доходиш і отримуєш оте таке дике і дивне відчуття, ніби полишаєш свій дім, можливо і на довго. Шарніри ілюмінатора не дозволяють тобі уже в польоті вийти через нього. Аж мушки в очах фокус переймають, хочу розуміти, чому раз вони як просто щось видиме, а в інший уже як наблюдаєма точка уваги твоєї. Наблюдаю. Наблюдаю, як усе стає все менше з віддаленням від початкової точки.​

Хвилина друга і космічна швидкість вже в нас друга. Відучваю навіть певний видозмінений стан - це через піврічну чистість, скоріш за все. Припливає сильним потоком підвищена концентрація, вуха підлаштовуються під кожен новий звук в напрямку самого звуку, очі фіксують все, куди дивлюсь. Прибуває з таким стіном і відчуття спокою, певної ейфорії, яка дуже навіть глибока, але замилена стімом.
Переглянути вкладення 111197

Ефект відповідає книжці, але моє субєктивне шукає більшого. Чавиться більше гормонів щастя і вже в розмові доносиш все, що в тверезості би не розповів таким правильним тоном, тембром і словами.
Перші хвилин 15-20 взагалі ульотні. Замислююсь часом про домішки і те, що не зміг провірити продукт на них, але нема коли сердитись, бо роботи не початий край і треба все встигати.

Друга за друга
Рівномірний вхід та вихід, привичний ґасоліновий запашок та присмак. Очевидний 30ти-40ка хвилинний ефект.
Тести проходили і з алкоголем, нічого поганого сказати про мікс сказати також не можу​

Якщо загратись і дати три плюс дози, то можливий агресивніший вплив на слизову і зранку побачиш трохи еритроцитів в кучках пилу, які фільтруються в носі.​

Через такий довгий період чистоти продукт видався робочим, з конструктивним глибинним ефектом на мій організм. 77\23 стім-ейфо. Підійшов для використання в будь-який період дня, від ранку до глибокої ночі, так як сну не завадим, а день, як і повинно бути - покращив. Є шанс, що ще спробую виварити крек, а також доповнити планую тестиками маленькими.

Якість - 8.7\10

Швидкість оперативність\стелс - скарб не в найнадійнішому місці, доволі типічному, але так як робився під тут і зараз, то все ок

Вага - не можу оцінити точно, але більш, ніж впевнений, що в

Любіть маму, мийте руки з милом
Прекрасный трип-репорт :)

Назад
Зверху Знизу