whosbefore\5+
Мудрец
Хто горе знав - той кокс без алкоголю нюхав
labrc.name

Morales - кокаин закладками в Киеве
Всем доброго времени суток, магазин работает закладками/почтоматом в г. Киеве, отправок нет. Берешь большой обьем дешевле? Пиши нам, сделаем еще дешевле! Мы предлагаем лучший прайс на кокаин в Украине. Клады выполняются в течении часа, оптовые - в течении двух. Почтоматом можно заказать от...

Преамбула:
Пів року як в мене тільки алкоголь в крові. В основному літри 3-4 пива\тиждень, часом на тиждень додається 0.7 міцного чогось. Секту читаю в основному по назвам топіків, стараюсь не пропускати цікаві репорти. Але тут щось вирішив taiga помучити і вписатись на кукуїн, бо якраз тріп почався довгий маршрутами нашої неньки. Прийдеться доповнювати цей репорт, так як в дорозі ні ваги, ні реактивів, але вже скоро до них доїду і фото будуть представлені в окремому коментарі. Життя бурлить, як шлунок сольового, пердить дорога, як пролапс дилдолюбителя метрового. |
Будь ласка,
Увійти
або
Відсутність досвіду впивається в адекватність, дозувань в 0.1, як тоді, уже не буде, приблизно на око вимірюється щось таке, як довжина сірника, сам собі вірю, що це достатньо. Тарпєда задає тарпєду, карточка на ній, канцелярський ніж перебиває спочатку вологувату речовину в найкращий її стан - пухкий сніжок. Попередній старт, пуск і вихід з пускової шахти. Видихаємо, запуск успішний |
Хто горя не знав - той кокс без алкоголю нюхачив ?
Перша космічна. Очі сканують все навколо і паралельно відчуваєш себе в новому стані. Ніби вже до навколоземної орбіти доходиш і отримуєш оте таке дике і дивне відчуття, ніби полишаєш свій дім, можливо і на довго. Шарніри ілюмінатора не дозволяють тобі уже в польоті вийти через нього. Аж мушки в очах фокус переймають, хочу розуміти, чому раз вони як просто щось видиме, а в інший уже як наблюдаєма точка уваги твоєї. Наблюдаю. Наблюдаю, як усе стає все менше з віддаленням від початкової точки. |
Ефект відповідає книжці, але моє субєктивне шукає більшого. Чавиться більше гормонів щастя і вже в розмові доносиш все, що в тверезості би не розповів таким правильним тоном, тембром і словами. Перші хвилин 15-20 взагалі ульотні. Замислююсь часом про домішки і те, що не зміг провірити продукт на них, але нема коли сердитись, бо роботи не початий край і треба все встигати. |
Друга за друга Рівномірний вхід та вихід, привичний ґасоліновий запашок та присмак. Очевидний 30ти-40ка хвилинний ефект. Тести проходили і з алкоголем, нічого поганого сказати про мікс також не можу |
Якщо загратись і дати три плюс дози, то можливий агресивніший вплив на слизову і зранку побачиш трохи еритроцитів в кучках пилу, які фільтруються в носі. |
Через такий довгий період чистоти продукт видався робочим, з конструктивним глибинним ефектом на мій організм. 77\23 стім-ейфо. Підійшов для використання в будь-який період дня, від ранку до глибокої ночі, так як сну не завадим, а день, як і повинно бути - покращив. Є шанс, що ще спробую виварити крек, а також доповнити планую тестиками маленькими. |
Якість - 8.7\10 |
Швидкість оперативність\стелс - скарб не в найнадійнішому місці, доволі типічному, але так як робився під тут і зараз, то все ок |
Вага - не можу оцінити точно, але більш, ніж впевнений, що в |
Любіть маму, мийте руки з милом
Останнє редагування: