Armageddon
Гуру
Ого ого...но це не точно...
Повідомлення об'єднано автоматично:
добро що читати вмієшСБУ ТАКІ ЛЮДИ БАГАТОГРАННІ
кожен сам собі режисер
Ого ого...но це не точно...
добро що читати вмієшСБУ ТАКІ ЛЮДИ БАГАТОГРАННІ
кожен сам собі режисер
Да тут наверное не только соль...Хороша сіль)
У нас як би найбільша війна з другої світової зараз іде в країніКожному своє, в Африці люди голодають і від спраги дохнуть, а в Європі головна проблема як сміття посортувати, щоб кришечки від бутилок не відділялися і який би новий гендер придумати
чого не написати свою альтернатиіну історію як Тарас Шевченко?Ого ого...
не те що у мене за світло заплатити не можу
В поліції зараз так мало платять і навіть хабарів не дають?я поліцейський
я хабарі не беру є три типи ті хто дотримуються закону, мент, і мусор...В поліції зараз так мало платять і навіть хабарів не дають?![]()
А я знаю який ти з них)я хабарі не беру є три типи ті хто дотримуються закону, мент, і мусор...
Бля я тож отзыв или трип не отписал, но с тгк вейпа нехуй было что писать(тип с толлером нолевым курил говорит бесполезно)чого не написати свою альтернатиіну історію як Тарас Шевченко?
ну да вейп рідина хуйня повна, а от шоколад більш меншБля я тож отзыв или трип не отписал, но с тгк вейпа нехуй было что писать(тип с толлером нолевым курил говорит бесполезно)
А шикаладдки я 1 кенту отдал, а те 2 лежат в холодильнике....
красавчік чайочок з медом і спортік в руці сапу і лопату і зібєшся з солей силовимии вправаами як на ребусіА я знаю який ти з них)
У нас так. Але ямав на увазі не територіальну Європу, а скоріше ЄС і багаті та розвинуті країниУ нас як би найбільша війна з другої світової зараз іде в країні
шоколад короче візьми і розтопи або просто щалиш у кімнаті та масти на хліб
И ты коп который на фреге висит?платать доречі нормально
якщо в тебе толер сильний їж одразу два школада
ой блять тоюі не похуй шо там пише я не це мав на увазіПростите, с каких пор тут мусора продавцами выступают?
Переглянути вкладення 83725
На фрекс наверное не имеет смыслаякщо в тебе толер сильний їж одразу два школада
та блять кожен сам собі пише історію, вам залишається вибрати те у що ви хочите вірити найбільше. я ж писав що ще агроном дизайнер копірайтер рекламщик барига шмоток гровер але ви вчепилися в те що я написав за беркут і сбу... кожен сам вибирає в шо хоче вірити.И ты коп который на фреге висит?
Так а зачем? Писать такое? Бля вот я усыраться буду, а с красными срать не сяду в одном поле... В штаны себе насру лучше....написав що був у беркуті і сбу працюю...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.