• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Чорне Дзеркало. Сезон номер 7

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
3 587
Репутація
5 812
Вподобайки
6 978
Бали
2 530
У серіалі-антології кожен епізод є окремою історією про похмуре майбутнє, де технології правлять світом. Від соціальних медіа, що розмивають межі особистості, до штучного інтелекту, який замінює людські стосунки, серіал досліджує небезпеку залежності від гаджетів. Виникають питання про мораль, етику та ціну прогресу, показуючи, як прагнення до зручності та розваг може призвести до втрати людяності та катастрофічних наслідків.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

У серіалі-антології кожен епізод є окремою історією про похмуре майбутнє, де технології правлять світом. Від соціальних медіа, що розмивають межі особистості, до штучного інтелекту, який замінює людські стосунки, серіал досліджує небезпеку залежності від гаджетів. Виникають питання про мораль, етику та ціну прогресу, показуючи, як прагнення до зручності та розваг може призвести до втрати людяності та катастрофічних наслідків.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Я смотрю как раз)

Я помню давно давно тут на секте в разделе фильмы мне кто то посоветовал посмотреть этот сериал .....мне тогда очень понравилос....сейчас уже вкусы конечно другие немного

Я помню давно давно тут на секте в разделе фильмы мне кто то посоветовал посмотреть этот сериал .....мне тогда очень понравилос....сейчас уже вкусы конечно другие немного
тоді тобі 6 сезон треба, там сюжети зовсім інші

Та я всё это дерьмо уже смотрел

Та я всё это дерьмо уже смотрел
Ну чого дєрьмо; ти ж писав, що тобі раніше подобалося. Виходить, що тобі дєрьмо подобалося? Май повагу до себе колишнього. Я Ранєткі слухав у школі і не вважаю себе дєрьмом

В цьому сезоні лиш перша і шоста серії норм.Інше слабенько.Перша це класичне чорне дзеркало.Шостій + за продовження історії

Назад
Зверху Знизу