Чоловіки страждають від згвалтувань

МАВКА

Помощник А. Грибенко
Команда Секти
Помощник Представителя
Повідомлення
31
Вподобайки
73
Репутація
240
Бали
83
Депозит
500 $
По всьому світу почастішали випадки зґвалтувань чоловіків жінками.
Через делікатність проблеми та проріх у законах злочинниці в більшості випадків залишаються безкарними
Американцю Джеку Доу 28 років.
Називати своє справжнє ім'я хлопець навідріз відмовляється.
Його життя поділено на дві частини – до та після.
Чотири роки тому Джека зґвалтували. «Це були троє жінок.
Ви не уявляєте собі, що це за приниження і наскільки важко мені взагалі про це говорити та згадувати!» — каже хлопець.
Якось він зустрів на вулиці свою колишню подругу по коледжі Сьюзан, з якою у юнака у студентські роки був нетривалий роман. Дівчина, здавалося, була рада зустрічі і запросила Джека додому випити.
Він погодився.
За кілька годин до них приєдналися дві подруги Сьюзан.
Дружня пиятика згодом перемістилася з вітальні в спальню, де дівчата почали загравати з молодим чоловіком.
«Я був зовсім захмелілий і не відразу зрозумів, як це сталося, — згадує Джек. — Вони, дуріючи, прив'язали мене за руки та ноги до ліжка.
А далі почався жах.
Я, звичайно, трохи збудився на той момент. Але тут одна з них принесла з ванної джгут і несподівано стягнула їм мої геніталії.
Я майже протверезів і попросив припинити це все і розв'язати мене, але вже було пізно». За спогадами парубка, дівчата по черзі вчинили з ним статевий акт, після чого облили віскі, написали маркером на його тілі непристойні слова і почали його ображати і висміювати.
Виявилося, все це помста Сьюзан за те, що хлопець колись розірвав з нею любовні стосунки.
Про сексуальне насильство жінок над чоловіками не прийнято говорити, але це поширене явище.
Наприклад, у Великій Британії нещодавно було проведено анонімне опитування серед 2000 чоловіків, і 70 із них зізналися, що у них був секс з примусу.
Згідно з даними Центру психічного здоров'я при Остінському університеті, кожен десятий чоловік у США за своє життя зазнає сексуального насильства з боку жінок.
Ці дані змусили американську владу розширити поняття «згвалтування» — тепер сексуальне насильство над чоловіком також вважається злочином.
«Вперше нове визначення має відношення до обох статей і не стосується лише жінок, яких ґвалтують чоловіки», — наголошує директор Управління міністерства юстиції Сьюзан Карбон.
Вони всюди У столиці Зімбабве Хараре зараз триває гучний судовий розгляд.
Трьох жінок звинувачують у тому, що чинили напади на чоловіків по всій країні, примушуючи жертв до соїтію.
Офіційно зареєстровано сімнадцять таких епізодів. «Реально потерпілих набагато більше, ніж тих, хто подав заяву, – зазначає представник поліції Зімбабве Уейн Бвудзієна. — Далеко не всі готові розповідати про приниження, яких вони зазнали».
У місцевій поліції злочинниць прозвали «мисливцями за спермою» — отриману після насильницьких актів насіннєву рідину використовували для релігійних ритуалів, а частину продавали за кордон.
«Мисливці» діяли на дорогах у різних регіонах країни — пропонували підвезти молодих чоловіків, після чого погрожуючи пістолетом, ножем і навіть отруйними зміями, накачували жертв афродизіаками і по черзі примушували до соїтію.
Використані презервативи жінки залишали собі, а молодих людей викидали посеред дороги у безлюдних місцях.
Однак навіть якщо суд визнає ґвалтівниць винними, максимальний термін, який їм загрожує, — три роки.
Як і в більшості країн, у кримінальному кодексі Зімбабве відсутній такий злочин, як зґвалтування чоловіка жінкою.
Зімбабвійські чоловіки панікують. «Якщо мені треба кудись поїхати, я сяду на автобус, щоб довкола були інші люди, — каже 35-річний житель Хараре Роберт Вітнес. — Треба бути обережним.
Жінки ґвалтують чоловіків, це відбувається насправді».
Ще як відбувається.
Нещодавно дослідження на тему жіночих зґвалтувань було опубліковано у Франції.
У ньому описано безліч таких випадків. Одна з історій — про 27-річного водія вантажівки, яка познайомилася з жінкою і вирішила провести з нею ніч у мотелі. Прокинувшись вранці, він виявив, що його рота заткнуть кляпом, на очах пов'язка, а руки прив'язані до ліжка.
Чотири жінки, погрожуючи каструвати його, якщо він не буде достатньо активним, змусили чоловіка вступити з ними в статевий акт.
Страждання тривали більше доби, протягом яких його багато разів примушували до злягань.
В іншому випадку жінка пов'язала 23-річного чоловіка, а потім, погрожуючи скальпелем, змусила до статевих зносин.
Життя навпіл.
За словами американських сексологів та психотерапевтів, чоловіки, які пережили насильство з боку жінок, опиняються в психологічній пастці і перестають відчувати себе чоловіками.
Вони майже ніколи не звертаються за офіційною допомогою і всіма можливими способами приховують те, що трапилося, побоюючись глузування.
У більшості з них руйнується сексуальне та сімейне життя.
Ось і Джек Доу, який пережив насильство і приниження, до поліції не звернувся, оскільки вирішив, що його просто висміють і не повірять у те, що сталося.
Лише через кілька тижнів він вирушив до лікарів, а ще через рік зрозумів, що без допомоги психотерапевта навряд чи зможе нормально жити далі, навіть переїхавши до іншого штату.
«Довгий час я взагалі не міг спілкуватися з жінками, – зітхає він. — У лікарні, коли мені збиралася робити укол жінка, у мене починався напад паніки, мене нудило.
Якщо чесно, я досі внутрішньо весь напружуюсь, коли мені доводиться мати справу з дівчатами.
Подруги чи дружини в мене немає, і я не впевнений, що незабаром щось зміниться». Підтримку та втіху молодий чоловік знаходить, спілкуючись із такими ж, як він, постраждалими чоловіками на сайті
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
.
З сотень користувачів лише одиниці ризикнули звернутися до поліції, проте їх кривдників так і не знайшли.
В Україні немає даних про зґвалтування чоловіків жінками.
За кордоном жертви такого насильства зазвичай звертаються якщо не до поліцейських, то до психотерапевтів.
За словами київського психолога Алевтини Шевченка, ця тема в Україні — інформаційна чорна діра.
«Якщо й існують українці, які постраждали від сексуального жіночого насильства, то вони явно страждають мовчки, — вважає фахівець.
— У нас «традиційно» сексуальному насильству зазнають жінки, у чоловіків навіть фобії бути зґвалтованим жінкою немає».
Ні вона, ні її українські колеги-психотерапевти не чули про жодний такий випадок.
Але чи може Україна справді бути абсолютним винятком зі світового тренду?
Страх та ненависть
Чоловіча реакція на ґвалтування специфічна. Найбільш поширена чоловіча поведінка після насильства
відчуває сором і перестає відчувати себе чоловіком неадекватно реагує на жіночу стать - в присутності жінки може відчувати нудоту, панічні атаки, падати в непритомність починає вживати алкоголь або наркотики стає агресивним, може вв'язатися в дракус незнайомим людиною уникає відносин, розводиться.
Найбільш поширені жіночі реакції на зґвалтування.
Відчуває різні страхи: боїться повторення ситуації, звуків і запахів, місць, пов'язаних з скоєним насильством відчуває себе винною відчуває труднощі з концентрацією уваги, може спробувати покінчити з собою втрачає інтерес до сексу падає в затяжну депресію.

За шляпу хватає та тягне нечиста сила...

стена текста аж глаза расходятся в разные стороны

баби стають мужиками, мужики стають бабами, встановлюється рівновага за Нешем

Связать, и тройное изнасилование допускаем, остальное нет

пиздец шо творят) бабы страшные люди.

Понахуяриваются водяры кайфожопы)

Уже давненько в одном полу документальном детективе, которых полно сейчас - следователь рассказал косвенную историю о том, как мужик типа какие то ремонтные работы выполнял в женской колонии и спрятался там, решив остаться на ночь, чтоб разгуляться с голодными арестантками. Чем наступил на конкретные грабли.
Дальше похоже как в стартовом посте, где его конкретно засушили, связав и использовав жгут, чтоб стояк зафиксировать.

Використання джгута мало викликати гангрену мені здається

Назад
Зверху Знизу