CBD-движ(2)

від нього ефекту 0, цей тип CBD давно легальний і ніяких обмежень на нього не було і немає. в європейських/американських магазинах втричі дешевше ( upd. isolate в 4-5 раз ) і спокійно перевозиться через кордон

взагалі нащо CBD якщо вживаєш ТГК.
тим більше ізольований CBD у вигляді шоколаду, хіба що подобається декілька раз на день їсти плитку шоколаду, просто щоб отримати необхідне дозування і чекати 2 години, т.я це найдовший спосіб засвоєння

Останнє редагування:
від нього ефекту 0, цей тип CBD давно легальний і ніяких обмежень на нього не було і немає. в європейських/американських магазинах втричі дешевше і спокійно перевозиться через кордон

тим більше ізольований CBD у вигляді шоколаду, хіба що подобається декілька раз на день їсти плитку шоколаду, просто щоб отримати необхідне дозування і чекати 2 години, т.я це найдовший спосіб засвоєння
Во. Ну надпись. Кбд иут есть. Проверь.

від нього ефекту 0, цей тип CBD давно легальний і ніяких обмежень на нього не було і немає. в європейських/американських магазинах втричі дешевше і спокійно перевозиться через кордон

Наче cbd тривожність знижує

20250124_214010.jpg20250124_214022.jpg
А вот это вообще полный восторг и восхищение!!! Моя кожа теперь как шёлк!😍🤩😜

В Cannabis Temple захаживаешь?

Сплошное объедение особенно с чаем.

Назад
Зверху Знизу