Тестер: 85 180 old
Отримано: 2г
Товар: шишки канабісу сорту Calipso

Органолептика: шишка масляниста яскраво-зеленого кольору, покорита тріхомами, присутнє насіння в кількості 5 штук.
Дозування: 150+150мг

Толер: Високий(шш в день тесту)
Кросстолер: відсутній
00:00 Беру нарізану шишку з фруктово-горіхомив ароматом. Сиплю повний напер, курю через водний.
00:01 Можна сказати,насичений аромат,трішки давить на легені, заходить легко. По смаку шишки приємні з насиченим хвойним смаком.
00:05 Закурюю сігу, думаю що не накурює, роблю другий повний.
00:15 Відчувається запізненням перший напас. Сативний хай вдарив голову та зявляються різні ідеї.
00:30 Поставив каву, очі уже помітно підбиті після 2, домінує сативний хай, але відчутно похуй бо накурило.
00:50 На їжу пробило колосально, здержувать себе не бачу ніякого, замовляю доставку.
1:05 Присів на крісло, відчувається розслаблення тіла і душі, пришвартувало плоно до крісла.
1:40 Шишки стабільно тримають мене в накуряному стані, як слід релаксують.
2:10 Ефекти плавно сходять, перекурив сігу на 5 хвилин оживився, через півгодини уже можна сказати відпустило
ВИСНОВОК
Смачні аутдор шишки Calipso, пробиваються через толер, ефект 60 сатива 40 індика.
Оцінки:
Скарб 7/10
Продавець 10/10
Товар 8/10
Дякую магазину за пробу!
Пробу видав: VIP24.CC_SUPP
labrc.name
Скарб: норм, зроблено як треба
Контакты VIP24.CC
:tip-hat: Сайт VIP24.CC @VIP24CCBOTBOT - Бот @VIP24VIP365BOT - Бот 2 @VIP24CCUPBOT - Бот 3 ОПЕРАТОР (10:00-22:00) -@OPERVIP24CC РУКОВОДСТВО МАГАЗИНА (ОПТ) - @VIP24CCVIP

Отримано: 2г
Товар: шишки канабісу сорту Calipso

Органолептика: шишка масляниста яскраво-зеленого кольору, покорита тріхомами, присутнє насіння в кількості 5 штук.
Дозування: 150+150мг

Толер: Високий(шш в день тесту)
Кросстолер: відсутній
Тест
00:00 Беру нарізану шишку з фруктово-горіхомив ароматом. Сиплю повний напер, курю через водний.
00:01 Можна сказати,насичений аромат,трішки давить на легені, заходить легко. По смаку шишки приємні з насиченим хвойним смаком.
00:05 Закурюю сігу, думаю що не накурює, роблю другий повний.
00:15 Відчувається запізненням перший напас. Сативний хай вдарив голову та зявляються різні ідеї.
00:30 Поставив каву, очі уже помітно підбиті після 2, домінує сативний хай, але відчутно похуй бо накурило.
00:50 На їжу пробило колосально, здержувать себе не бачу ніякого, замовляю доставку.
1:05 Присів на крісло, відчувається розслаблення тіла і душі, пришвартувало плоно до крісла.
1:40 Шишки стабільно тримають мене в накуряному стані, як слід релаксують.
2:10 Ефекти плавно сходять, перекурив сігу на 5 хвилин оживився, через півгодини уже можна сказати відпустило
ВИСНОВОК
Смачні аутдор шишки Calipso, пробиваються через толер, ефект 60 сатива 40 індика.
Оцінки:
Скарб 7/10
Продавець 10/10
Товар 8/10
Дякую магазину за пробу!
Останнє редагування: