Та є таке. Але діє він мʼяко і природньоСторітеллінг спрацював для кокса на всі 100 %
Та є таке. Але діє він мʼяко і природньоСторітеллінг спрацював для кокса на всі 100 %
Ну мене відвернуло від мефу, раніше норм було. Мені оце кокс і оксибутират подобаються - їм друге місце. Ну а на першому місці психоделіки.В мене ще більш дикіші справи... Мені меф не заходить взагалі , амф і хтс Ван лав
Мдма поки фаворит. Буратіно з коксом набалувався 15 років тому.Ну мене відвернуло від мефу, раніше норм було. Мені оце кокс і оксибутират подобаються - їм друге місце. Ну а на першому місці психоделіки.
ПОдарували тобі ?Да, гарний кокаїн
Там в конкурсі флуду вигравПОдарували тобі ?
То це добре, розкажеш людямТам в конкурсі флуду виграв
Але я і репорт зробив старанно
Так, ти заморочився більше ніж яТам в конкурсі флуду виграв
Але я і репорт зробив старанно
У мене дружині мдма подобаєтьсяМдма поки фаворит. Буратіно з коксом набалувався 15 років тому.
Та обговорюємо речовини фаворитиШО ВЫ ТУТ?)
А канна продукцію ви не вживаєте ?Так, ти заморочився більше ніж я
Зато з ДМТ я заморочився більше)
Повідомлення об'єднано автоматично:
У мене дружині мдма подобається
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та обговорюємо речовини фаворити
Ні. Взагалі не моє.А канна продукцію ви не вживаєте ?
В мене від каннапродукції - кбд + тгк - , були файні тріпи, і єйфорія, і психоделія трохиНі. Взагалі не моє.
Лучше, чем мдма или не?)В мене від каннапродукції - кбд + тгк - , були файні тріпи, і єйфорія, і психоделія трохи
Я памʼятаю. Та я люту психоделію люблю. Що в гіперпростір викидало. ДМТ ван лав.В мене від каннапродукції - кбд + тгк - , були файні тріпи, і єйфорія, і психоделія трохи
Ми тут улюблені речовини обговорюєм. ПриєднуйсяНу что Ребят, как делишки ?)
Я поки на люту психоделію не хочу, спробувати мікродозинг лсд думаюЯ памʼятаю. Та я люту психоделію люблю. Що в гіперпростір викидало. ДМТ ван лав.
А дозинг не хочеш? Навіщо мікро? Для креативу та творчості?Я поки на люту психоделію не хочу, спробувати мікродозинг лсд думаю
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.