happy story
Посвященный
лол под кислотой я думал ток в психушку заежаютЗнакомый ел и в реабуху заехал перманентно
лол под кислотой я думал ток в психушку заежаютЗнакомый ел и в реабуху заехал перманентно
Це що ж таке зїв ?Знакомый ел и в реабуху заехал перманентно
Галюценоген мощныйЦе що ж таке зїв ?
Бувало, дурману хтось наїдався і все, в дурку, з ума сходили людиГалюценоген мощный
Паралон в детстве его жрал, потом в реанимации откачивали. С тех пор его ничего не ушатывает)Бувало, дурману хтось наїдався і все, в дурку, з ума сходили люди
воскресенье - выходнойГде же Наша Пантера))))
вы вкурсе с хеппи что договорняки караются законом?*Где же Наша Пантера))))
Ти також заходив в розмову, які договорняки ? І КотГитлера був. Я вранці написав в темі , і почали скілкуватисявы вкурсе с хеппи что договорняки караются законом?*
пусть будет так )Ти також заходив в розмову, які договорняки ? І КотГитлера був. Я вранці написав в темі , і почали скілкуватися
А як ? Так же спілкувалися перші переможціпусть будет так )
Ти своїми претензіями, підозрами вже перегибаєш палку трохипусть будет так )
Да, ти мене, дуже добру людину по життю, трохи злиш , своїми підозрами, претензіями тощо. Негатив ти несеш якийсь. Тримай його при собіТы вообще о чем? никаких претензий
это ты сильно возбужденный
Никакого негатитва я просто спросил знаете ли вы что договорняки караются законом?Да, ти мене, дуже добру людину по життю, трохи злиш , своїми підозрами, претензіями тощо. Негатив ти несеш якийсь. Тримай його при собі
Универсальный ответну а шо
верноУниверсальный ответ
не ну а шо?Универсальный ответ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.