не яКто.то из Одессы е?
ну я.Из Харькова есть кто?
Так, їв масло в капсулах недавно, 9 годин тріпу.а лучше всего печеньки с тгк кушать, вреда считай что никакого
ого, 9 часов это сильно) я тоже 1 раз такую конфетку ел, после сна даже нормально тулилоТак, їв масло в капсулах недавно, 9 годин тріпу.
Може зварю масла з шш, нагадава лучше всего печеньки с тгк кушать, вреда считай что никакого
мне один раз жидовская проба 0.63 пришла, я с нее попробовал что-то типа вкусняшки сделать - эффект был так себе)Може зварю масла з шш, нагадав
нет, уже двое суток громкоЗдорово...
Этой ночью тихо у вас?
Так це мало 0.6 грама, для їжі. Це проба така на покур прийшла ?мне один раз жидовская проба 0.63 пришла, я с нее попробовал что-то типа вкусняшки сделать - эффект был так себе)
Повідомлення об'єднано автоматично:
нет, уже двое суток громко
ну стандарт пробы хотя бы 1 грамм, а там мало того что 0.6, так еще и такая хуйня, переспелая что-лиТак це мало 0.6 грама, для їжі. Це проба така на покур прийшла ?
Також таке було, проснувся, і ще півдня постефектиого, 9 часов это сильно) я тоже 1 раз такую конфетку ел, после сна даже нормально тулило
ну да, поэтому тгк пища это топ, лучше чем шишкиТакож таке було, проснувся, і ще півдня постефекти
Також прийшов до такого висновкуну да, поэтому тгк пища это топ, лучше чем шишки
Також прийшов до такого висновкуну да, поэтому тгк пища это топ, лучше чем шишки
но до легалайза еще десятки летТакож прийшов до такого висновку
Повідомлення об'єднано автоматично:
Також прийшов до такого висновку
Да, це не радує. Можливо швидше відбудетьсяно до легалайза еще десятки лет
щас у блядей чиновников отговорка - вiйна, не на часiДа, це не радує. Можливо швидше відбудеться
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.