qwecursedead
Гуру
я что не пробовал?)Пробовал, трип в подписи
Кетик расслабляющий, седатив но не сильно психоделичный
я что не пробовал?)Пробовал, трип в подписи
Кетик расслабляющий, седатив но не сильно психоделичный
можу на сібир закинути тріп, порядний вийшов)Всіх радий вітати знов! Новий сезон проб скоро буде відкритий, на кожну речовину з нашого асортименту потрібно буде по 2 досвідчених тестера
Є ще якісь проби?Щодо товару та наявності вакантних місць на пробиХто цікавився індором - поставка відкладается на деякий час, зараз активно продаємо “Big Bang” та “Gagarin” і вже скоро з‘явиться новий сорт який на фото (про що анонсуємо згодом)️
Натомість є по 2 вільних місця на наступні речовини:
2C-B
1. Kiriu
2. samolett
2C-I
1. hatedrugs
2. eDRONDONDON
LSD “Yin Yang”
1. smrtbot
2. happy story
DMT “freebase”
1. SiriusWhite
2. Vodniy
Ketamine “Neddle”
1. MOPEKNTOB
2. katak0mb
XTC 300mg
1. HappyNow
2. SiriusWhite
Magic Mushrooms
1. MnpXYyZ
2. SiriusWhite
Mushroom Candy
1. Кот Бегемот
2. kiborgubica
MDMA crystals
1. RTUTNUY
2. Inkvizitor
Cocaine
1. Kiriu
2. нет саш
Amphetamine
1. трікстер
2. eDRONDONDON
Mephedrone
1. LSD
2. СaiN
weed “Big Bang”
1. AnanasHap
2. нет саш
weed “Buba Kush”
1. Votan
2. AnanasHap
weed “Grapefruit”
1. Demitond
2. lemonchello
weed “Crystal Meth”
1. AnanasHap
2.
Оксибутират
1. SiriusWhite
2. 2c-boy
*вагу проби та всю уточнюючу інформацію сапорт надасть в лс!
Проби зможемо відгрузити скарбом в Києві або відправкою по УкрПошті!
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
А его не с имао принимать?Чуваки,кто фумарат ДМТ ставил в/м?50-70 мг.прорвет?если вешу 85.
Кто юзал уже?
Когда то здесь было лучшее (4 года назад)Кто знает ЛСД лучше здесь или у лорда?
Где хороший лсд на данный момент?Когда то здесь было лучшее (4 года назад)
реально лсд ,не горьковатая марочка ,да.?Відгук LSD 200ug x 5
Вступ
Вже довгий час я та мій друг мріяли спробувати речовину-царицю психоделіків. ЛСД - це моя давня мрія, я багато чув розповідей від знайомих. До цього моменту я вже був знайомий з 2С-В, 2С-І та MDMA (цього ж магазину, у формі таблеток). Проте ЛСД довго лишалося загадкою.
Трішки контексту: протягом двох тижнів до подорожі у всесвіт лізергамідів, щовихідних ми споживали МДМА. Перша партія "Панішерів" від цього магазину була дещо бракованою (мало діючої речовини), плюс ми дещо порушили правила споживання (важлива саме перша доза). Сам магазин визнав проблему з частиною "Панішерів" з цієї партії. Друга партія була нормальною.
Одразу зазначаю, що подібні двотижневі марафони МДМА є шкідливими для Вашого здоров'я. Хоч я і друг не зловили серетононінової ями (хоча схавали майже всі таблетоси), проте такі дії є дуже небезпечними.
На даний момент я вже 2 тижні приймаю есцилатопрам (селективний інгібітор зворотнього захоплення серотоніну). Через це, ефект МДМА дещо змазується та розтягується у часі. Головним цікавим ефектом є відсутність мідріазу (розширених зрачків).
Доставка та дозування
У якості методу доставки обрали Укрпошту. Варто відзначити оперативну роботу магазину. Наші марочки надійшли вже на наступний день після оплати. Але це скоріше виключення, оскільки всі ми знаємо як працює Укрпошта.
Марки були запаковані дуже щільно, посилка дійсно стелс. Я думаю, що жоден рентген на складі не міг би розпізнати цей скарб. Правила зберігання такої чутливої сполуки як ЛСД дотримані - подвійний вакумний пакетик, додатково запакований у вакумізаторі та обернений клейонкою. Схов дуже якісний, всі деталі не буду розповідати.
Дозування:
1-й день:
Есцилатопрам - 10 мг, за 8 годин до
ЛСД-25 - 200 мкг, 200 мкг через 4 години
2-й день:
Есцилатопрам - 10 мг, за 4 години до
ЛСД-25 - 400 мкг
Гідазепам - за 1 годину до
1-й день Короткий Тріп-репорт (час вказаний від моменту споживання - 21:30):
00.00 Марочки почали розсмоктуватися. Відсутній хімічний та кислий присмак, що є ознакою наявності саме ЛСД, а не дешевих замінників (ДОБ, НБОМ і т.п.). Єдині присмаки - через барвники та саму марку, дуже слабкі.
00.45 Перші ефекти: спонтанний сміх
01:30 Нарешті візуали. Подібні до 2С-х.
02:00 Ефект Аліси в країні чудес. Перші викривлення простору, але слабші у порівнянні з 2С-х.
02:30 Продовжуємо слухати музику і насолоджуватися візуалами. Поява першої геометрії при закритих очах. Слабка, дуже фракталізована.
03:00 Різко пробиває на їжу, чомусь дуже захотілося їсти. Продовжуємо психотерапію.
04:00 Розходимось, закидую ще одну марочку у надії побачити більше візуалів.
05:00 Друга марочка почала діяти. Геометричних див не відбулося, проте відчув як відділи мого мозку буквально почали спілкуватися між собою. Почав слухати музику, проживати різні спогади дитинства, обмірковувати їх. Так і непомітно заснув.
8:00 Розбудив друг. Візуальні ефекти майже зникли. Проте сприйняття часу було викривлене ще весь день, посилене бажання слухати музику. Сприйняття часу нормалізувалося лише увечорі цього ж дня.
2-й день:
Нема що розказати. По-перше, толерантність до ЛСД розвивається надзвичайно швидко. Тому моя Вам рекомендація - тримайте перерву у 2 тижні. Спожиті 400 мкг не здійснили жодного ефекту. Плюс, напередодні випив 80 мг гідазепаму. Просто заснув.
Цікаві моменти:
Ймовірно есцилатопрам пригнічує геометричні ефекти (друг жалівся на якесь 3Д). Водночас, есцилатопрам не зменшує загальні візуальні ефекти (текстура, викривлення простору, фонові шуми). Додатково: послаблює мідріаз. Цього разу він був, але не такий як у друга.
Відповідно, ЛСД більш ефективно діє на 5-НТ2А рецептори у випадку споживання есцилатопраму курсом аніж МДМА. У випадку останнього є ризик передозуватися.
Висновок:
Товар якісний, упаковка та доставка на висоті. Замінників ЛСД не виявлено (тестери не використовувалися, проте замінники мають різкі присмаки). Магазин тримає марку якості (як би це дивно не звучало).
У випадку відхилення вашого тріпу від траєкторії, можете використовувати гідазепам. Споживати ЛСД марафонами не має сенсу. Доведено емпіричним методом. Надалі дізнаємося, як взаємодіятиме есцилатопрам та 2-СХ. Можливо, буде час на більш детальні тріп-репорти.
я просто первый раз хочу именно лсд настояий поэтому спрашиваю,чтоб точно знать. спасибо.Ніякої різкої гіркоти не було. Наскільки я знаю, то якщо замінник - то одразу гірко стає (НБОМ чи ДОБ). Якби це був ДОБ, був би чіткий стимулюючий ефект і штиряло б весь день. А так, 400 мкг, і весь день скоріше був afterglow.
Марка була ніяка на смак. Хіба що під кінець якусь гіркоту слабку відчув, і то від барвників картону. Марка тверда доволі була, але дуже маленька. Що впринципі відповідає ЛСДшкам.
НБОМ би швидше почав би діяти. А тут прийшлося почекати десь годину.
Тож рекомендую.
Плюс, толлер швидко розвинувся, що характерно саме для ЛСД.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.