Mongolchik777
Посвященный
Так я и подумал)
Занадто довго ви тягнули простоМені з два слова дайте, якусь фору, я сам, а ви їм допомогли ахха...конкурс норм
Нічого цікавого,зараз буде другий етап в якому будемо просити пробу у операШо произошло
Та да а мене світло виключають, я жартую))) це все жарти у вас тут потрібно позитив тримати)Занадто довго ви тягнули просто
Ниче не понял но очень интересноЗанадто довго ви тягнули просто
Повідомлення об'єднано автоматично:
Нічого цікавого,зараз буде другий етап в якому будемо просити пробу у опера
Лишайтесь тут,буде ще щось цікавеНиче не понял но очень интересно
Сегодня?Лишайтесь тут,буде ще щось цікаве
Через скількі поки є світлоЛишайтесь тут,буде ще щось цікаве
Э не) 2раз не сведусьТой хто найкраще буде просити виграв ,ссилка операБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Что такое?)Э не) 2раз не сведусь
Ничего, пробу выпросил?Что такое?)
А чего же ты 3е не угадал??)Мені з два слова дайте, якусь фору, я сам, а ви їм допомогли ахха...конкурс норм
Та не,не просил.Ничего, пробу выпросил?
А чего же ты 3е не угадал??)
Э не) 2раз не сведусь
Фатальная ошибкаТа не,не просил.
Да не гони, только же норм конкурсы пошлицей раз реально)
А если рассмешил опера считается как победа?Той хто найкраще буде просити виграв ,ссилка операБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
В мене світло вирубило я не поняв що там вітаюНичего, пробу выпросил?
А чего же ты 3е не угадал??)
Пока не с чем, надеюсь оп рофлит насчет пробВ мене світло вирубило я не поняв що там вітаю
Та я вже помилився проходу самому шефу написав перший раз думаю він був шоціПока не с чем, надеюсь оп рофлит насчет проб
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.