• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

БЕЗКОШТОВНО

☠️☠️🌞🌞🌶️🌶️
Повідомлення об'єднано автоматично:

В мене немає грошей, щоб забрати Вашу посилку треба 105 UAH

Шукаю спонсора🤍🖤🩶
Це звісно і смішно і не дуже)але спробуємо допомогти з цим питанням

☠️☠️🌞🌞🌶️🌶️

В мене немає грошей, щоб забрати Вашу посилку треба 105 UAH

Шукаю спонсора🤍🖤🩶
Профінансуємо тобі і це👌🏻

Гру проведемо ближче до 15,будьте готові🤝

Це звісно і смішно і не дуже)але спробуємо допомогти з цим питанням
Та я маю круглу закладкою. Але не можу вийти з дому, тобто там ненаход був але продавець каже що воно в глибині. Якщо я знайду той клад, я його продам по закупочній та поверну вам гроші, чи просто віддам даром круглу, панішер голубий

Та я маю круглу закладкою. Але не можу вийти з дому, тобто там ненаход був але продавець каже що воно в глибині. Якщо я знайду той клад, я його продам по закупочній та поверну вам гроші, чи просто віддам даром круглу, панішер голубий
Ох і мутки в тебе...

Не треба,рахуй бонус від мене

Ох і мутки в тебе...
Мені здається для нього це ще проста схема

Буде 3 этапа ігор,той хто набере більше перемог отримає приз,1 єтап розпочинається о 15.00

Назад
Зверху Знизу