I hate lies
Гуру
Ти, вже попрацював?+
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шо делать, я готов рвать жопы
Жопорвач)
Ти, вже попрацював?+
Шо делать, я готов рвать жопы
Якраз на тронi цим займаюсьТи, вже попрацював?
Жопорвач)
То ти, ще той король![]()
Це звісно і смішно і не дуже)але спробуємо допомогти з цим питанням
В мене немає грошей, щоб забрати Вашу посилку треба 105 UAH
Шукаю спонсора![]()
З міністерством фінансів треба зв,язатись)Це звісно і смішно і не дуже)але спробуємо допомогти з цим питанням
У нас 2 в 1 відразуЗ міністерством фінансів треба зв,язатись)
Профінансуємо тобі і це
В мене немає грошей, щоб забрати Вашу посилку треба 105 UAH
Шукаю спонсора![]()
Будем тутаГру проведемо ближче до 15,будьте готові![]()
Стрелочку на 15:00 забиилиБудем тута
Та я маю круглу закладкою. Але не можу вийти з дому, тобто там ненаход був але продавець каже що воно в глибині. Якщо я знайду той клад, я його продам по закупочній та поверну вам гроші, чи просто віддам даром круглу, панішер голубийЦе звісно і смішно і не дуже)але спробуємо допомогти з цим питанням
Ох і мутки в тебе...Та я маю круглу закладкою. Але не можу вийти з дому, тобто там ненаход був але продавець каже що воно в глибині. Якщо я знайду той клад, я його продам по закупочній та поверну вам гроші, чи просто віддам даром круглу, панішер голубий
Капець сам в шоці....Ох і мутки в тебе...
Не треба,рахуй бонус від менеТа я маю круглу закладкою. Але не можу вийти з дому, тобто там ненаход був але продавець каже що воно в глибині. Якщо я знайду той клад, я його продам по закупочній та поверну вам гроші, чи просто віддам даром круглу, панішер голубий
Мені здається для нього це ще проста схемаОх і мутки в тебе...
Я тоже таких кладов маю штук 5-10, продам со скидкой 5%Та я маю круглу закладкою
Давайте тільки без продаж тутЯ тоже таких кладов маю штук 5-10, продам со скидкой 5%
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.